H νέα Pepsi Max Lime μόλις κυκλοφόρησε  | 0 bovary.gr
H νέα Pepsi Max Lime μόλις κυκλοφόρησε | 0 bovary.gr
07|05|2019 14:26
SHARE
PEPSI

H νέα Pepsi Max Lime μόλις κυκλοφόρησε


H νέα γεύση Pepsi Max Lime, χωρίς ζάχαρη, είναι το νέο μέλος της «οικογένειας» Pepsi και έφτασε για να εμπλουτίσει τις γεύσεις του πιο ανατρεπτικού brand όλων των εποχών!

Μετά το Max Wild Cherry που ήρθε στην ελληνική αγορά ένα χρόνο πριν, η Pepsi συστήνει στο κοινό της την άκρως επαναστατικά μοναδική γεύση Pepsi Max Lime και σε προκαλεί για ακόμα μια φορά, να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου βιώνοντας μια αναπάντεχα απολαυστική εμπειρία, που θα ξυπνήσει τις πιο δροσιστικές σου επιθυμίες! 

Πότε σπάει η ρουτίνα; Όταν δοκιμάσεις να βάλεις μια πιο διαφορετική, πιο ανατρεπτική γεύση σε ό,τι κάνεις! Όταν ξυπνάς έτοιμος να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και δουλεύεις πίσω από αυτό που σε εκφράζει. Όταν ποστάρεις αυτά που σε κάνουν να γελάς δυνατά με την παρέα και επιλέγεις να βγεις εκεί, που σίγουρα δεν θα χασμουρηθείς στο πρώτο μισάωρο. 

Η ρουτίνα σπάει όταν τολμάς να δοκιμάσεις! Η νέα Pepsi Max Lime χωρίς ζάχαρη θα γίνει η αγαπημένη σου γευστική ανατροπή για ένα δροσιστικό διάλειμμα, και θα σε ξεδιψάσει στη στιγμή!