Και τι δεν θα δίναμε για μια ζουμερή και λαχταριστή μπριζόλα!
Είναι ένα νόστιμο και αγαπημένο φαγητό, που έχουμε φάει ουκ ολίγες φορές στη ζωή μας (μιαμ!).
Ωστόσο, δεν έχουμε πάντα την πολυτέλεια να τρώμε έξω ένα περιποιημένο πιάτο ούτε να αγοράζουμε ακριβά κρέατα.
Μπορείς όμως να απολαύσεις μια τρυφερή, μαλακή και γευστική μπριζόλα χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.
Ψάχνοντας στο Διαδίκτυο, διαβάσαμε ένα φοβερό τρικ στο Myrecipes με το οποίο μπορείς να κάνεις ένα οικονομικό κομμάτι κρέατος να αποκτήσει καλύτερη και πιο «πολυτελή» γεύση.
Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα απλό και φθηνό υλικό που έχουμε όλοι στα ντουλάπια μας: Το αλάτι.
Καλά διάβασες! Αλάτισε το κρέας σου και στην συγκεκριμένη περίπτωση τις μπριζόλες.
Βάλε τις μπριζόλες σε λαδόκολλα και αλάτισέ τες πολύ καλά.