Το Chefi επιστρέφει στο Fine Dining με νέο μενού | 0 bovary.gr
Το Chefi επιστρέφει στο Fine Dining με νέο μενού | 0 bovary.gr
20|05|2019 16:50
SHARE
CHEFI

Το Chefi επιστρέφει στο Fine Dining με νέο μενού


Η φετινή άνοιξη σηματοδοτεί την επιστροφή του Chefi στο Fine Dining, με ένα εξαιρετικό μενού με την υπογραφή του chef Αλέξανδρου Κοσσυβάκη.

Τις νέες γευστικές δημιουργίες έρχονται να συμπληρώσουν τα signature cocktails και μία εκτενής λίστα κρασιών με ελληνικές και διεθνείς ετικέτες, ενώ τα γλυκά του νέου μενού υπόσχονται να απογειώσουν την εμπειρία των επισκεπτών. 

Σε μία από τις πιο όμορφες αυλές της πόλης, το Chefi υποδέχεται το κοινό με φρέσκιες ιδέες, μοντέρνας δημιουργικής κουζίνας.

Ενδεικτικά του fusion μενού είναι πιάτα όπως το καλαμάρι με ριζότο Thai curry & πέστο βασιλικού και το signature ριζότο χωριάτικη σαλάτα με κρέμα δυόσμου και μους φέτας.

Εξαιρετικές είναι και οι επιλογές στα κυρίως πιάτα με δημιουργίες όπως ταλιάτα σχάρας με σαλάτα φαγόπυρο, kale & vinaigrette βατόμουρο και κριθαρότο γαρίδας με chorizo & αϊόλι σαφράν.

Το γεύμα στο Chefi ολοκληρώνεται με γλυκιές δημιουργίες όπως η εξωτική, Tropical Pavlova, το αγαπημένο Chocolate Orgasm αλλά και η δημιουργική Tiramisu.

Το Chefi καλωσορίζει το κοινό του για a la carte dinning, ενώ διατίθεται και για προσωπικές ή εταιρικές εκδηλώσεις κατόπιν συνεννόησης. 

Κρατήσεις: 210 6815774 - email: chefi@chefi.gr 

Περισσότερες πληροφορίες & menu: http://www.chefi.gr