Matsuhisa Athens: Συναρπαστικές γαστρονομικές εμπειρίες στο ωραιότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας  | 0 bovary.gr
Matsuhisa Athens: Συναρπαστικές γαστρονομικές εμπειρίες στο ωραιότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας | 0 bovary.gr
MATSUHISA ATHENS

Matsuhisa Athens: Συναρπαστικές γαστρονομικές εμπειρίες στο ωραιότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας


Κι αυτό το καλοκαίρι, στο ομορφότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, σας περιμένει ένα καταφύγιο απόλαυσης.

Εκεί, τα χρώματα του ορίζοντα θα ζωγραφίζουν τα βράδια μας και οι αισθήσεις μας θα μεθούν από τη θέα του απέραντου γαλάζιου και του ηλιοβασιλέματος. Ποτήρια θα υψώνονται στον αέρα και γεύσεις θα ριζώνουν στην καρδιά.

Το Matsuhisa Athens γίνεται και φέτος το σκηνικό σε ένα καλοκαιρινό γαστρονομικό όνειρο στην Astir. 

Ο ναός της Japanese fusion κουζίνας, μαζί με το πρώτο infinity bar της πόλης, UMI by Matsuhisa Athens, υπόσχεται και φέτος μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

 

Γεύσεις, αρώματα και χρώματα αγκαλιάζονται στο πιάτο και η πολυτέλεια δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που σε παρασύρει άνευ όρων στην απόλαυση. Η Nobu κουζίνα υπόσχεται πιάτα υψηλής γαστρονομίας με ξεχωριστούς gourmet συνδυασμούς.

Εκλεκτές πρώτες ύλες και ξεχωριστές τεχνικές που τολμούν τον πειραματισμό, υπόσχονται μια γευστική εμπειρία που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη. 

O Εxecutive Chef, Τόνι Βρατσάνος και ο Head Chef της ζεστής κουζίνας, Θωμάς Κουράκος, έχουν ετοιμάσει για εσάς πιάτα που σκοπεύουν να αποπλανήσουν τον ουρανίσκο σας.

Κάποια από αυτά, ήδη αποτελούν σταθερές αξίες στις προτιμήσεις των πιστών φίλων του Matsuhisa Athens.

Ξεχωρίζουν signature πιάτα όπως τα Salmon Karashi Su Miso, το Black Cod, το Yellowtail Jalapeño και τα πληθωρικά Omakase Menus.

Στο μενού φιγουράρουν και νέες προτάσεις όπως είναι τα New Style O-Toro, Squid Pasta with Sea Urchin, Sea Bream Amapeno και Wagyu Gyoza.

Στο UMI by Matsuhisa Athens, η θάλασσα γίνεται το φόντο της απόλαυσης και εσείς δεν έχετε παρά να αφεθείτε στην μαγεία της.

Εκλεπτυσμένη διασκέδαση και lounging γίνονται η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία καθώς στα ποτήρια ρέουν γευστικοί συνδυασμοί που απογειώνουν τις αισθήσεις.

Στις κλασικές αξίες του καταλόγου -τα signature cocktails Apple Martini, Cucumber Chill και Matsuhisa Martini- προστέθηκαν δύο ολοκαίνουριες επιλογές, το Sakura Martini και Kyoto Kiss.

Τα UMI Night Sessions δεν αργούν να εξελιχθούν στα πιο cool DJ parties της πόλης: ατμοσφαιρικοί ήχοι και socializing διάθεση γίνονται οι πρωταγωνιστές και η διάθεση της παρέας απογειώνεται.

 Περισσότερες πληροφορίες για τα UMI Night Sessions θα ανακοινωθούν σύντομα στο: astir.gr/events.

Στο Matsuhisa Athens, το Nobu Food Festival θα σας περιμένει για να μυηθείτε στα άδυτα της Nobu φιλοσοφίας από τις 28/6 μέχρι τις 2/7.

Eκεί, θα βρίσκεται ο Nobu San για να μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά του.

Θα έχετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, μέσα από τον διάλογο που ο σπουδαίος σεφ χτίζει ανάμεσα στη φιλοσοφία που διέπει την ιαπωνική μαγειρική κουλτούρα και τους πιστούς φίλους της.

Οι καλοκαιρινές ευχές πραγματοποιούνται πάντα αν βρεθείτε στα σωστά μέρη και γεννηθούν μέσα σας ωραία συναισθήματα.

Το επίκεντρο του γαστρονομικού ενδιαφέροντος και της high-end διασκέδασης βρίσκεται και φέτος στο Matsuhisa Athens και το UMI by Matsuhisa Athens στην εμβληματική Astir.

Ας γίνουν το φόντο στο καλοκαιρινό σας όνειρο.

Διεύθυνση: Astir, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, Αθήνα, 16671

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8960510, contact@matsuhisaathens.com

Facebook: MatsuhisaAthens, Instagram: matsuhisa_athens, Site: Matsuhisa Athens

TAGS