Το εστιατόριο Επτά 7 ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και εγκαινιάζει μια δυνατή συνεργασία με τον Όμιλο Τραστέλη.
Σε μία από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες στην καρδιά της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, το εστιατόριο Επτά 7 άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στις αρχές Ιουνίου παρουσιάζοντας τη συνεργασία του με τον Όμιλο Τραστέλη και το νέο του concept αφιερωμένο στην ιταλική γαστρονομία.
Το Επτά 7 υποδέχεται τους επισκέπτες του σε ένα από τα πιο όμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης. Ο χώρος του προβάλλει ανανεωμένος με γήινες αποχρώσεις στη διακόσμηση και casual chic αισθητική, ενώ διακριτικές industrial λεπτομέρειες δίνουν ένα ξεχωριστό τόνο. Η λιτή πολυτέλεια γίνεται εμφανής σε όλα τα επίπεδα του εστιατορίου ενώ η μαγευτική θέα στην Ακρόπολη από το rooftop, μαγνητίζει το βλέμμα.
Οι καλεσμένοι έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα αρχαιολογικά ευρήματα, συνέχεια της Αρχαίας Αγοράς, που αποκαλύπτονται κάτω από το γυάλινο δάπεδο του υπογείου, ενώ στο ίδιο επίπεδο το μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι συνθέτει την ιδανική επιλογή για private dining. Στο χώρο δεσπόζει επίσης η επιβλητική σιδερένια κάβα που φυλλάσει εντός της μερικές από τις πιο εκλεκτές ετικέτες του ελληνικού και ιταλικού αμπελώνα προσκαλώντας τους φιλοξενούμενους για μια μυσταγωγική εμπειρία.
Έχοντας γράψει ιστορία στην γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, και με δύο αστέρια Michelin στο ενεργητικό του, ο Όμιλος Τραστέλη βάζει την υπογραφή του στην αναγέννηση Επτά 7, από την επιμέλεια του μενού όσο και των οινικών προτάσεων που ανανεώνονται διαρκώς, μέχρι το training των συνεργατών του εστιατορίου που έχει ως αποτέλεσμα την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και το high end service.