Οι δυνατές φιλίες είναι FIX | 0 bovary.gr
Οι δυνατές φιλίες είναι FIX | 0 bovary.gr
05|07|2019 14:31
SHARE
FIΧ

Οι δυνατές φιλίες είναι FIX


Στα βράδια με καλούς φίλους και παγωμένη μπύρα, στις σχέσεις που δυναμώνουν με τα χρόνια… ΦΙΞ υγείαν!

Ήταν μια γλυκιά βραδιά του Ιουνίου, όταν αγαπημένοι φίλοι βρέθηκαν στην όμορφη πετραλωνίτικη αυλή της Καρδερίνας και παρέα με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μοιράστηκαν ιστορίες, μεζέδες και παγωμένη FIX HELLAS.

Η πιο διαχρονική ελληνική μπύρα, η FIX HELLAS, καλωσόρισε το καλοκαίρι σε μια βραδιά αφιερωμένη στην αληθινή φιλία!

«Ας επικεντρωθούμε απόψε στα απλά αλλά σημαντικά πράγματα που κάνουν τη ζωή μας ουσιαστικότερη, όπως είναι οι δυνατές φιλίες, οι διαχρονικές σχέσεις που μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, οι κουβέντες και τα τραγούδια γύρω από τα τραπέζια που περνούν από γενιά σε γενιά…. σε όλα αυτά που κρατάνε από παλιά, είναι αυθεντικά και κυρίως… είναι FIX!», είπε ο κ. Νίκος Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Marketing της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους και δίνοντας «σήμα» για να ξεκινήσει η βραδιά.

Οδηγοί της βραδιάς δυο άνθρωποι τους οποίους δένει μία από τις πιο εμβληματικές, τις πιο διαχρονικές, τις πιο FIX φιλίες του καλλιτεχνικού χώρου: η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Εξιστορώντας στιγμές από μια πορεία φιλίας που μετρά σχεδόν 30 χρόνια, η Βίκυ και ο Χρήστος μοίρασαν γέλιο αλλά και συγκίνηση.

Οι μοναδικοί Ρεμπετιέν έδωσαν το ρυθμό με αγαπημένα ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά τραγούδια, ενώ ερμήνευσαν εκπληκτικά μαζί με τον κόσμο και το «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», το τραγούδι της φετινής τηλεοπτικής καμπάνιας της FIX HELLAS.

Τι έμεινε τελικά από αυτή τη βραδιά στην Καρδερίνα;

Η δροσιά της FIX HELLAS, της μπύρας που ξεκινάει από παλιά και φτάνει από μια πανέμορφη αυλή στα Πετράλωνα μέχρι το καφενείο κάτω από τον πλάτανο στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας.

Της μπύρας που πάντα μας θυμίζει ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, μια βραδιά με φίλους έχει πάντα την ίδια μοναδική γεύση και πως ό,τι και αν γίνει, οι δυνατές φιλίες... είναι FIX!