Τα λόγια είναι περιττά για τον Γιάννη Λουκάκο, έναν από τους πιο ταλαντούχους σεφ της νέας γενιάς, που εδώ και κάποια χρόνια διατηρεί το φημισμένο και βραβευμένο για τις εκλεκτές του γεύσεις «Ψωμί κι αλάτι» στο Χαλάνδρι.
Οι περισσότεροι, βέβαια, τον ξέρουν από το MasterChef, όπου επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλούς Έλληνες σεφ για να συμμετάσχει ως κριτής, αλλά και από το Junior MasterChef, όπου καθοδηγούσε μικρούς επίδοξους μάγειρες.
Η άνθιση της υγιεινής διατροφής και η αναζήτηση ενός πιο ισορροπημένου διατροφικού προγράμματος από τους Έλληνες, τού έβαλε την ιδέα για το νέο του εγχείρημα.
Πρόσφατα, λοιπόν, και πάλι στο Χαλάνδρι, άνοιξε το «Buddha’s hand», ένα στέκι για vegans, χορτοφάγους, αλλά και όσους αγαπούν την υγιεινή διατροφή.
Για μήνες έκανε άπειρες δοκιμές, «ώστε να παντρέψει το υγιεινό με το απόλυτα γευστικό», όπως λέει ο ίδιος και όπως όλα δείχνουν, τα κατάφερε.