Grace Hotel Santorini
Grace Hotel Santorini
23|08|2019 14:14
SHARE
GRACE HOTEL

Μια βραδιά γεμάτη μεσογειακές γεύσεις από τους Jean-Charles Métayer & Πάνο Ιωαννίδη


Στις 29 Αυγούστου, οι δύο Chef ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Santoro.

Για μια και μόνο βραδιά που συνδυάζει τη μεσογειακή κουζίνα με την υψηλή γαστρονομία, ο Consultant Executive Chef του εστιατορίου Santoro, Jean-Charles Métayer και ο Chef Πάνος Ιωαννίδης «δίνουν τα χέρια» και δημιουργούν ένα αναπάντεχο και απολαυστικό menu για όσους βρεθούν στο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection. στις 29 Αυγούστου, ώρα 7-11μ.μ.

Η βραδιά παντρεύει διαφορετικά υλικά σε ένα μοναδικό four hands dinner 9 πιάτων με σημείο αναφοράς τη Μεσόγειο.

Οι δύο Chef αξιοποιούν τις εμπειρίες τους από τη γαλλική (Jean-Charles Métayer) και την ιταλική (Πάνος Ιωαννίδης) κουζίνα, αντίστοιχα, παρασύροντάς μας σε ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι, με πιάτα όπως: Χτένια Καρπάτσιο σε Ζελέ Ιβίσκου, Σαλάτα από Φινόκιο, Πράσινο Μήλο και Παστουρμά, Φουά Γκρα με Χαβιάρι Vinsanto, σερβιρισμένο με Chutney Nτομάτας Σαντορίνης, αλλά και Αστακός με Εσπεριδοειδή και Τρούφα, Μοσχάρι "À la Ficelle" με Αφρό Τρούφας, Πατάτες και Χρωματιστά Καρότα κ.α.

O Consultant Executive Chef του εστιατορίου Santoro, Jean-Charles Métayer
O Consultant Executive Chef του εστιατορίου Santoro, Jean-Charles Métayer

Με ξεχωριστό ταλέντο και μια επιτυχημένη πορεία σε κουζίνες βραβευμένων εστιατορίων σε Γαλλία, Βρετανία, Ελβετία και Ελλάδα, ο Jean-Charles Métayer έχει επιστρατεύσει το χάρισμα, τις εμπειρίες και τις γνώσεις του στον ρόλο του ως Consultant Executive Chef στο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection. Στο παρελθόν, έχει θητεύσει ως Executive Chef σε προορισμούς υψηλού κύρους και γαστρονομικής σημασίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Με μακρά πορεία στον χώρο της γαστρονομίας, ο Πάνος Ιωαννίδης έχει εντυπωσιάσει, ως Private Chef, επιφανείς προσωπικότητες του διεθνούς και εγχώριου τζετ σετ με τις γαστρονομικές του δημιουργίες. Στο απαιτητικό του κοινό συγκαταλέγονται μέλη βασιλικών οικογενειών και celebrities. Υπήρξε Executive Chef στη βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα για 15 χρόνια και έχει εργαστεί σε σημαντικά ξενοδοχεία 5 αστέρων και εστιατόρια της Ιταλίας.

O Chef Πάνος Ιωαννίδης
O Chef Πάνος Ιωαννίδης

Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection, γνωστό για τις fine dining εμπειρίες που προσφέρει, παρέχοντας ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο και στο θρυλικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Μενού €160 κατ’ άτομο

Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι φόροι

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαιτείται κράτηση θέσης.

Για κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνείτε:

με το εστιατόριο Santoro του Grace Hotel Santorini

tel. +30 2286 021300