Έξι χρόνια επένδυσε η Nespresso, προκειμένου να μελετήσει τη σχέση καφέ-γάλακτος και να δημιουργήσει τη σειρά Barista Creations.
Η ανάγκη προέκυψε από το γεγονός ότι οι περισσότεροι λάτρεις του καφέ, τον προτιμούν με γάλα. Η Nespresso λοιπόν δημιούργησε τρεις νέους καφέδες για να τελειοποιήσει αυτές τις συνταγές.
Οι ειδικοί της εταιρείας πειραματίστηκαν με 18 ποικιλίες καφέ από όλο τον κόσμο, καθώς και διαφορετικές τεχνικές καβουρδίσματος και άλεσης για να δημιουργήσουν τον καφέ που συνδυάζεται τέλεια με γάλα και μπορεί να δημιουργηθεί από μία μηχανή Nespresso.
Πίσω από τον συνδυασμό
«Για να βρούμε την τέλεια ισορροπία καφέ με γάλα αντλήσαμε έμπνευση από τους επαγγελματίες baristi και την τέχνη τους και αναρωτηθήκαμε τι κάνει τους καταναλωτές να πίνουν καφέ με γάλα και τι προσδοκούν από αυτές τις συνταγές» αναφέρει η Karsten Ranitzsch, Επικεφαλής του Τμήματος Καφέ της Nespresso. «Οι ειδικοί της Nespresso ξεκινήσαν από τους ίδιους τους καταναλωτές, ανακαλύπτοντας τις διαφορετικές προτιμήσεις και τους τρόπους που πίνουν καφέ με γάλα. Αφού έλαβαν αυτή τη γνώση, προχώρησαν στην ανάπτυξη νέων χαρμανιών που θα αποτελούσαν την τέλεια βάση για συνταγές με γάλα. Η ομάδα μας που αποτελείται από ειδικούς καβουρδίσματος, επαγγελματίες barista, επιστήμονες και μηχανικούς, ανέλαβε να ανακαλύψει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρά ο καφές με το γάλα με στόχο να δημιουργήσει το ιδανικό χαρμάνι.»