Οποια περιοχή της Ιταλίας κι αν επισκεφθείς, θα σου επιτρέψει να μυηθείς στην ιταλική γαστρονομία που έχει τον δικό της «χάρτη» με σημεία που σε περιμένουν για να τα εξερευνήσεις.
Ένα γευστικό ταξίδι με φρέσκα υλικά, ακαταμάχητες μυρωδιές, λαχταριστές εικόνες. Ο Εrin ταξίδεψε στην Ιταλία και μοιράστηκε στο popsugar.com τις γευστικές του εμπειρίες από την επίσκεψή του εκεί. Ήξερε πολλά για την ιταλική κουζίνα, μέχρι που ταξίδεψε εκεί και μυήθηκε σε ένα γαστρονομικό σύμπαν που δεν φανταζόταν.
«Πίστευα ότι ήξερα να μαγειρεύω ιταλικά πιάτα, μέχρι που πήγα στην Ιταλία. Εκεί, είχα την εκπληκτική ευκαιρία να μείνω στο Casa Buitoni, γνωστό για τις υπέροχες γεύσεις του στα ζυμαρικά, με μακρά πορεία 200 ετών. Ήρθα σε επαφή με chefs που ετοίμαζαν αυθεντικές ιταλικές συνταγές και έμαθα πολλά μυστικά για την φιλοσοφία της ιταλικής μαγειρικής. Ταξιδεύοντας στην ευρύτερη περιοχή της Τοσκάνης και δοκιμάζοντας απίθανα πιάτα από μάγειρες που είχαν γεννηθεί και είχαν μεγαλώσει στην Ιταλία, πήρα ένα μεγάλο μάθημα που άλλαξε τον τρόπο που μέχρι πρότινος μαγείρευα.