Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάλτε την πάπρικα και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Τυλίξτε με αυτό το κοτόπουλο, παντού, καλά
Αφήστε το 10 λεπτά
Τηγανίστε το κοτόπουλο με τα υγρά του σε ζεστό τηγάνι για 7-10 λεπτά από κάθε πλευρά, με ελαιόλαδο
Σε μια πιατέλα στρώστε το σπανάκι, λυώστε τη φέτα και απλώστε παντού
Κόψτε πλαγίως σε φετούλες το κοτόπουλο και προσθέστε στην πιατέλα
Φτιάξτε τώρα την σάλτσα φράουλας:
Σε ένα μέτριο τηγάνι βάλτε 1/2 κιλό φράουλες καθαρισμένες
Προσθέστε 2 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
Προσθέστε τον χυμό από 1/2 λεμόνι
Αφήστε να σιγοβράσει ώσπου να μαλακώσουν οι φράουλες, 5-8 λεπτά
Βγάλτε από τη φωτιά και βάλτε τα όλα σε ένα μπλέντερ
Προσθέστε 1 κουταλιά σούπας ξύδι μπαλσάμικο
Προσθέστε 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Χτυπήστε, να γίνει μια σος σαν smoothie
Ρίξτε την σος πάνω από το κοτόπουλο και στη σαλάτα
Αν είναι πολύ, βάλτε την σος σε μια σαλτσιέρα, δίπλα
Βάλτε και ωμές φράουλες στη σαλάτα