Το πιο γλυκό δώρο για το Πάσχα -8 διευθύνσεις με νόστιμα, πρωτότυπα σοκολατένια αβγά | 0 bovary.gr
Το πιο γλυκό δώρο για το Πάσχα -8 διευθύνσεις με νόστιμα, πρωτότυπα σοκολατένια αβγά | 0 bovary.gr
ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΑΒΓΑ

Το πιο γλυκό δώρο για το Πάσχα -8 διευθύνσεις με νόστιμα, πρωτότυπα σοκολατένια αβγά


Σοκολατένια αβγά, το αγαπημένο γλύκισμα του Πάσχα.

Γάλακτος ή bitter, με περίτεχνα σχέδια, με δώρα-έκπληξη στο κέντρο, άλλα μικρότερα, αλλά μεγαλύτερα, άλλα με γέμιση, άλλα χωρίς, τυλιγμένα με χρωματιστά χαρτιά και κορδέλες ή μέσα σε κουτί. Τα σοκολατένια αβγά μας γυρίζουν πίσω στα παιδικά μας χρόνια. Εχουν τη δική τους τέχνη και η ποικιλία που υπάρχει στην αγορά είναι μεγάλη.

Παραδοσιακά, κάθε χρόνο, αρκετά ζαχαροπλαστεία παρασκευάζουν από νωρίς, με τη δική τους τεχνική τα σοκολατένια αβγά και μάλιστα μερικά από αυτά έχουν τόσο μεράκι που μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης. Ακολουθούν ζαχαροπλαστεία που έχουν παράδοση στα γευστικά αλλά και εντυπωσιακά στην όψη σοκολατένια αυγά, που δεν σε κάνουν μόνο να θέλεις να τα σπάσεις για να τα φας αλλά και να τα κοιτάς.

Κωνσταντινίδης: Με παράδοση στη γεύση, τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντίνιδης κάθε χρόνο κάνουν την έκπληξη στα σχέδια των πασχαλινών αυγών που μας κάνουν να τα χαζεύουμε. Με υψηλή ποιότητα και σε μεγάλη ποικιλία τα σοκολατένια αβγά του Kωνσταντινίδη ξεχωρίζουν και καλύπτουν όλα τα γούστα, μικρών και μεγάλων.

Λεωφόρος Μεσογείων 86, Αθήνα

Ζuccherino:

Χειροποίητα πασχαλινά αβγά με σοκολάτα που κερδίζει σε ποιότητα. Σχέδια σε ποικιλία για μικρούς και για μεγάλους. 

Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, Π. Φάληρο  / 2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν.Σμύρνης / Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π. Φάληρο 

Pallet: Mε παράδοση στη γεύση, το ζαχαροπλαστείο Pallet πρωτοτυπεί σε σχέδια και εγγυάται υψηλή ποιότητα σοκολάτας. 

Καλαμακίου 16, Αλιμος 

Σοκολάτα: Oνομα και πράγμα. Το ζαχαροπλαστείο Σοκολάτα έχει παράδοση στη γεύση και επιλογές σε πολλά σχέδια που θα κάνουν τους μικρούς μας φίλους να ξετρελαθούν. 

Κατάστημα Χαιδαρίου: Αγωνιστών Στρατοπέδου 76 

 

Nouvelle Patisserie: Τα σοκολατένια αβγά στο Nouvelle Patisserie είναι τόσο ιδιαίτερα στην όψη... που δεν σου πάει η καρδιά να ανοίξεις το κουτί τους που μοιάζει με βιτρίνα και να τα φας. Ζωγραφισμένα στο χέρι, με ονειρικά σχέδια. 

Λεωφόρος Αμφιθέας 168, Παλαιό Φάληρο 

Fystiki Shop: Αβγά με φράουλες και πορτοκάλια περιχυμένα με σοκολάτα υγείας, που μέσα κρύβει καραμελωμένα φυστίκια. Μπισκότα Oreo και πουράκια φουντουκόκρεμας (γάλακτος), γεμιστά με Marshmallows και σοκομπαλίτσες γκοφρέτας. Τα σοκολατένια αβγά στο Fystiki Shop είναι γι’αυτούς που θέλουν το «κάτι παραπάνω στη γεύση» τους.

Πλατεία Εσπερίδων, 2-4

Γλυφάδα

Le Votre Piree:  Η γεύση, εδώ, πιάνει λιμάνι. Ενα ζαχαροπλαστείο που έχει παράδοση στη γεύση και ξέρει να σε κερδίζει. Με γεύσεις σε ποικιλία και παραμυθένια σχέδια, τα αβγά εδώ μοιάζουν με παιδικές ζωγραφιές! Το κατάστημα βρίσκεται Κουντουριώτου 166 στον Πειραιά.

Μητροπολιτικόν: Το κατάστημα βρίσκεται Βουλής 39 στο Σύνταγμα. Ενα από τα ζαχαροπλαστεία με παράδοση στη γεύση που ξεχωρίζει για την σοκολάτα του και πρωτοτυπεί με τα σχέδιά του.