Άλλοι τα θέλουν αφράτα και μαλακά να λιώνουν στο στόμα και άλλοι κριτσανιστά να «σκάνε» στον ουρανίσκο.
Τα πασχαλινά κουλούρια είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση με τον καθένα να έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό του.
Και επειδή Πάσχα χωρίς κουλούρια δεν γίνεται, βρήκαμε τα καλύτερα της Αθήνας. Τα δοκιμάσαμε, μας άρεσαν και επειδή πάντα μοιραζόμαστε τα μυστικά μας μαζί σας σας τα παρουσιάζουμε.
Παλόγλου
Σμυρνέικα, βουτυράτα, αφράτα… Απλά φανταστικά. Δεν είναι ούτε πολύ μεγάλα, ούτε πολύ μικρά κάτι που τα κάνει ιδανικά. Στα συν και η πολύ προσιτή τιμή τους.
Κων/νου Παλαιολόγου 68, Παλαιό Φάληρο
Αγίας Σοφίας 111, Νέα Σμύρνη
Γρ. Λαμπράκη 98-100, Πειραιάς
Αφοί Ασημακόπουλοι
Εδώ, μιλάμε για ιστορία. Τα κουλούρια του, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα, έχουν κλασσική αξία. Σμυρνείικη συνταγή με πραγματικό βούτυρο, φυσικά, δικής τους παραγωγής και άρωμα μαστίχας.
Χαρ. Τρικούπη 82