Facebook /@tokreasmeatspirits
Facebook /@tokreasmeatspirits
TO KREAS

Αυτό το μαγαζί στα Πετράλωνα είναι το απόλυτο meat place των καλοφαγάδων


Ισως να μην έχει τύχει να επιλέξετε ποτέ αυτή τη γειτονιά για την απογευματινή σας βόλτα ή τη βραδινή σας έξοδο, όμως τα Πετράλωνα, έχουν τη δική τους ξεχωριστή αύρα και προσελκύουν ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον των Αθηναίων.

Αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης, αλλά ταυτόχρονα μακριά από τη «φασαρία» του, τα Πετράλωνα προσφέρουν διασκέδαση σε όσους αγαπούν το θέατρο, τα ιδιαίτερα μπαράκια με τις αυλές, τους μεζέδες στα ταβερνάκια, αλλά και το καλό φαγητό στα ψαγμένα εστιατόρια, που απογειώνουν τις παραδοσιακές γεύσεις «παντρεύοντας» τες με σύγχρονες πινελιές και εξυπηρετούν όλες τις προτιμήσεις.

Κάνοντας μια βόλτα ανακαλύψαμε κάπου εκεί τον παράδεισο της κρεατοφαγίας. Το απόλυτο meat place που δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι και φιλοξενεί στην ολάνθιστη ταράτσα του γυναίκες και άντρες γύρω στα 30 που δεν θα διστάσουν να παραδεχτούν ότι «καλή και η δροσιστική σαλάτα αλλά σαν το ζουμερό και νόστιμο κρέας δεν έχει».

Πικάνιες, prime ribs βγαλμένα από τον φούρνο Josper με κάρβουνα που υπάρχει στην κουζίνα και hamburgers κάνουν τη δική τους «πασαρέλα» και σερβίρονται στα τραπεζάκια που είναι ντυμένα με λαδόκολλα. Και για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, όλα αυτά συμβαίνουν στην οδό Δημοφώντος και στο εστιατόριο «TO KREAS».

Facebook /@tokreasmeatspirits
Facebook /@tokreasmeatspirits

Πρόκειται για ένα εναλλακτικό εστιατόριο-steak house, που ήδη μετρά τρία χρόνια λειτουργίας. Στεγάζεται σε μια μονοκατοικία της δεκαετίας του '30, η οποία διαθέτει βιομηχανική αισθητική που συνδυάζεται άψογα με τα παλιά μωσαϊκά, τα παστέλ τραπέζια, τις πολύχρωμες μαξιλάρες και δημιουργεί το πιο φιλόξενο, οικείο και ευχάριστο περιβάλλον για τους θαμώνες του.

Οι άνθρωποι που εμπνεύστηκαν το εστιατόριο «TO KREAS» κατάφεραν να το κάνουν τόσο μοναδικό χάρη στην έμφαση που έδωσαν από την αρχή στην ποιότητα των πρώτων υλών αλλά και στη μελέτη του ψησίματος κάθε κρέατος και στις λεπτομέρειες που αφορούν στην κρεατοφαγία, όπως ο χρόνος ωρίµανσης, οι ειδικές κοπές, οι τεχνικές κα.

Στο μενού του θα ανακαλύψετε λαχταριστό σουβλάκι από µοσχάρι γάλακτος, ταρτάρ και χοιρινό κόντρα παρδαλό, λουκάνικα, μπριζολάκια, πικάνια και T-Bone, Porterhouse steak, συκώτι μοσχαρίσιο με σπαράγγια, καρέ αρνιού, αλλά και ορεκτικά όπως τραγανές, αλάδωτες τηγανητές πατάτες σε κυβάκια πασπαλισμένες με φρέσκια ρίγανη και φέτα, τάρτα με σπιτική τραγανή ζύμη γεμιστή με κατσικίσιο, βουτυράτο τυρί, πληθωρικές σαλάτες και κρασί με άποψη.

Αν θέλετε να μπείτε κι εσείς στο... «ψητό», δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε!

«TO KREAS»

Δημοφώντος 96, Πετράλωνα, 210 3247028 

Facebook /@tokreasmeatspirits
Facebook /@tokreasmeatspirits
Facebook /@tokreasmeatspirits
Facebook /@tokreasmeatspirits
Facebook /@tokreasmeatspirits
Facebook /@tokreasmeatspirits