Apimages
Apimages
BODY CHAIN

Βody Chain: Πώς να φορέσεις το ανατρεπτικό κόσμημα μέσα στον χειμώνα


Το body chain θεωρείται κόσμημα και είναι φτιαγμένο για τις τολμηρές.

Η αλυσίδα σώματος είναι σίγουρα ένα πολύ θηλυκό και αισθησιακό αξεσουάρ που λίγες τολμούν να φορέσουν (και όταν το κάνουν είναι συνήθως καλοκαίρι). Φορεμένο πάνω από το μπικίνι ή ακόμα και σαν διακοσμητικό στοιχείο πάνω από T-shirt, δίνει άλλη νότα σε μια εμφάνιση.

Πώς όμως μπορούμε να φορέσουμε το ξεχωριστό αυτό κόσμημα μέσα στον χειμώνα, με τις θερμοκρασίες να κάνουν συχνά βουτιές προς τα κάτω;

Ειδικά μέσα στις γιορτές όπου τα πάρτι και οι βραδινές έξοδοι είναι πολλές, αυτό που θες είναι να φορέσεις κάτι που θα σε κάνει να εντυπωσιάσεις. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι μια body chain που θα στολίσει όλο σου τον κορμό και θα δώσει επιπλέον λάμψη στα outfit των γιορτών. Αν φορεθεί σωστά μπορεί να δημιουργήσει ανατρεπτικά βραδινά λουκ με drama αισθητική. Από λεπτές και διακριτικές μέχρι πιο μάξιμαλ και statement, αυτή τη σεζόν είναι must για να δώσετε ενδιαφέρον στο φόρεμα σας. Το μυστικό είναι να δώσετε προσοχή στο πώς εφαρμόζουν τα ρούχα σας και πώς η αλυσίδα θα αναδεικνύεται πάνω από αυτά. Αυτό σημαίνει πως αν αποφασίσετε να τη φορέσετε, θα πρέπει να σχεδιάσετε ολόκληρο το outfit γύρω από αυτήν.

Η βάση σας ας είναι απλή. Ενα κοστούμι ή slip dress σε μονοχρωμία θα γίνουν το τέλειο φόντο για το πρωτότυπο κόσμημα ενώ θα διατηρήσουν την ισορροπία.

Υιοθετήστε την τάση που απογείωσαν διάσημοι οίκοι όπως ο Calvin Klein και δεν θα χάσετε! Μια body chain μπορεί να γίνει το πιο ελκυστικό στοιχείο σε ένα look!