Lancome
Lancome
LANCOME

Custom Glow Drops - Αυτές οι σταγόνες Lancome είναι ότι χρειάζεσαι για το μακιγιάζ σου


Μακιγιάζ με το ...σταγονόμετρο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα; Γίνεται!

Το Teint Idole Ultra Wear, ο θρύλος των foundation εδώ και είκοσι χρόνια, εμπνέει αυτοπεποίθηση θέτοντας στη διάθεση των γυναικών όλη τη μεταμορφωτική δύναμη του μακιγιάζ. Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους που αλλάζουν, εξελίχθηκε σε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την επιδερμίδα· μια σειρά ιδανική για να δημιουργήσετε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά οποιοδήποτε look.

Μετά το Teint Idole Ultra Wear Stick, η Lancôme σπάει τα όρια του εξατομικευμένου μακιγιάζ, με τα Custom Glow Drops, τις σούπερ λαμπερές, υγρές σταγόνες, που κυκλοφορούν, σε 4 αποχρώσεις για strobing, highlighting, contouring, και bronzing.

Αυτά τα απίστευτα ευέλικτα highlighters, με την υψηλή περιεκτικότητα σε περλέ χρωστικές, σχεδιάστηκαν για να δώσουν σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να εκφράσει στο έπακρο κάθε πτυχή της προσωπικότητάς της!

#Makeupismypower

Lancome
Lancome

Custom Glow Drops -Πώς χρησιμοποιούνται;

Με δύο τρόπους! Για ένα πιο φυσικό look, και για να δώσετε στην επιδερμίδα σας την πιο όμορφη ηλιοκαμμένη λάμψη, αναμείξτε μια σταγόνα των Custom Glow Drops με το foundation σας. Αν θέλετε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, εφαρμόστε ταμποναριστά μια σταγόνα απευθείας στην επιδερμίδα σας και δουλέψτε το προϊόν, κάνοντας highlighting ή/και contouring, για ένα τολμηρό και άκρως κομψό look... Δώστε κάθε μέρα νέα διάσταση στη βάση του μακιγιάζ σας.

Τέσσερις αποχρώσεις, αμέτρητες δυνατότητες

- Για να φωτίσετε την επιδερμίδα σας με μια λάμψη φρεσκάδας, το Champagne Glow είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε! Αναμείξτε μία σταγόνα με το foundation σας για φυσικό αποτέλεσμα με διακριτική λάμψη. Eναλλακτικά χρησιμοποιήστε το απευθείας στην επιδερμίδα για υπέροχο, λαμπερό strobing, εφαρμόζοντάς το στην κορυφή των ζυγωματικών, στη ράχη της μύτης, και στην καμπύλη του άνω χείλους.

- Για να τονίσετε τα περιγράμματα του προσώπου σας και να χαρίσετε «υγεία» στην επιδερμίδα σας, το ντελικάτο Rose Glow είναι η ιδανική λύση. Αναμείξτε μία σταγόνα με το foundation σας, για ένα ελαφρώς ρόδινο αποτέλεσμα που θα αναδείξει όλη τη φρεσκάδα και την υγιή λάμψη του προσώπου σας. Για τις πιο σκούρες επιδερμίδες, χρησιμοποιήστε το Rose Glow σαν highlighter, για να τονίσετε απαλά τα χαρακτηριστικά σας.

Lancome
Lancome

- Για να δώσετε λάμψη στο πρόσωπό σας, με μια ζεστή πινελιά, το Golden Glow είναι ό,τι καλύτερο για bronzing. Αναμείξτε μία σταγόνα με το foundation σας για υπέροχη, ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Κι αν η επιδερμίδα σας είναι σταρένια ή πιο σκούρα, χρησιμοποιήστε το σαν highlighter· το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο και πέρα ως πέρα εντυπωσιακό!

- Για να σμιλεύσετε το πρόσωπό σας και να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα, το Bronze Glow είναι το απόλυτο όπλο! Αν έχετε πιο σκούρα επιδερμίδα, αναμείξτε μία σταγόνα με το foundation σας για φωτεινό αποτέλεσμα. Ενώ αν έχετε κανονική ή πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, το Bronze Glow είναι τέλειο για να κάνετε το πιο όμορφο, κομψό contouring!

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και σιγουριά, το top model Taylor Hill ακτινοβολεί τη δική της μοναδική, καθηλωτική, δυναμική ομορφιά. Το μότο της; #Makeupismypower

Lancome
Lancome