La Roche-Posay
La Roche-Posay
11|01|2018 14:14
SHARE
LA ROCHE POSAY

Το νέο αντιγηραντικό προιόν από την La Roche Posay μπορεί να νικήσει τις ρυτίδες


Ρυτίδες, απώλεια όγκου και ελαστικότητας. Κουρασμένη, θαμπή όψη, είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που απασχολούν την σύγχρονη γυναίκα.

Η κορυφαία εταιρία La Roche Posay φέρνει δύο νέα προιόντα ως απάντηση. Τον ορό Hyalu B5 και την κρέμα.

2 Συνθέσεις με αντιγηραντικά, δερματολογικά συστατικά αναφοράς: Υαλουρονικό Οξύ και Βιταμίνη B5 που επανορθώνουν και ‘’γεμίζουν’’ την επιδερμίδα.

Ορός: μοναδική σύνθεση, με υψηλή περιεκτικότητα σε δύο είδη Υαλουρονικού Οξέος, Βιταμίνη B5 και Madecassoside, που γεμίζουν και επανορθώνουν την επιδερμίδα ενεργοποιώντας την κυτταρική ανανέωση. Δροσερό, αναζωογονητικό και ενυδατικό gel.

Κρέμα: οι ενυδατικές και επανορθωτικές ιδιότητες των δύο ειδών Υαλουρονικού Οξέος ενισχύονται με τα επανορθωτικά οφέλη της Βιταμίνης B5, για να αποκαταστήσουν τον ενυδατικό φραγμό της επιδερμίδας.

Το πρόβλημα: Απώλεια πυκνότητας

Μετά την ηλικία των 30, οι περισσότερες γυναίκες παρατηρούν μείωση της πυκνότητας1 & του όγκου της επιδερμίδας. Παρόλο που κάνουν «ό,τι πρέπει» για να παραμείνουν υγιείς και να διατηρήσουν τη νεανική τους εμφάνιση (διατροφή, ύπνος, άσκηση), όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη, νιώθουν το πρόσωπό τους κουρασμένο και άτονο. Αποτέλεσμα: η ελαστικότητα και η λάμψη χάνεται σταδιακά.

Το πρόβλημα: To ευαίσθητο δέρμα γερνάει πιο γρήγορα

Αποτελώντας μια ειδική περίπτωση μεταξύ των διαφόρων τύπων δέρματος, το ευαίσθητο δέρμα γερνά ταχύτερα και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ανακάμψει. Αυτό οφείλεται στο μικρο-φλεγμονώδες στρες που λαμβάνει χώρα στο εσωτερικό του, αποδομώντας το πλέγμα των ινών κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος2. Ορατά σημάδια γήρανσης κάνουν την εμφάνισή τους και το δέρμα χάνει την ικανότητά του να επανορθώνεται.

Κύρια αιτία αυτών των προβλημάτων η μείωση του υαλουρονικού οξέος.

Το Υαλουρονικό Οξύ, το «μόριο της πυκνότητας», παίζει εξέχοντα ρόλο στη διατήρηση του όγκου & της πυκνότητας της επιδερμίδας. Αυτό το πολυμερές σακχάρου, με τα πολλαπλά οφέλη, είναι ο σπουδαιότερος υπέρμαχος της ενυδάτωσης και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα όμως, είναι επιφορτισμένο με τη διαφύλαξη των αμυντικών και επανορθωτικών μηχανισμών του δέρματος.

Με την πάροδο του χρόνου, τα επίπεδα Υαλουρονικού Οξέος στο εσωτερικό του δέρματος σταδιακά εξαντλούνται, ενώ μέχρι την ηλικία των 50, έχουμε χάσει το 50% των αρχικών επιπέδων Υαλουρονικού Οξέος του δέρματός μας.

 

Η λύση της La Roche Posay

Η La Roche-Posay, μάρκα που συνεργάζεται άμεσα με τους δερματολόγους, δημιούργησε μια νέα πρωτοποριακή σειρά για την αποκατάσταση του όγκου και της πυκνότητας του δέρματος: την Hyalu B5.

Για 1η φορά, δύο τύποι Υαλουρονικού Οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους, επιλεγμένοι ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα, συνδυάζονται με τη Βιταμίνη B5 που συμβάλλει στην επανεπιθηλιοποίηση και την επούλωση του δέρματος.

Ένα προϊόν καθημερινής φροντίδας που αναζωογονεί και επανορθώνει την επιδερμίδα αποκαθιστώντας, μέρα με τη μέρα, τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού.

Ένα συμπύκνωμα που “γεμίζει” και επανορθώνει την επιδερμίδα, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε Υαλουρονικό Οξύ, καθώς και χάρη στο μοναδικό συνδυασμό Βιταμίνης B5 και Madecassoside, για να διορθώνει δραστικά τα σημάδια γήρανσης.

Άμεσα αποτελέσματα

Μετά από μόλις 4 ώρες, η επιδερμίδα “γεμίζει” και επανορθώνεται. Κάνει το δέρμα πιο ελαστικό και πιο σφριγηλό. Επαναφέρει τις βασικές ιδιότητες του νεανικού δέρματος σε χρόνο ρεκόρ!

Βελτίωση στην όψη και την ομοιομορφία του δέρματος κατα 61,2% περισσότερο ενώ αυξάνεται και η ελαστικότητα και σφριγηλότητα αυξάνονται κατά 23,7%

Απολάυστε το απαλό και σφριγηλό πρόσωπο, μια εμπειρία νεότητας από την σειρά Hyalou5

oros
oros