Η&Μ
Η&Μ
DENIM TREND

Η νέα τάση στα denim κομμάτια θα αναβαθμίσει κάθε λουκ


Θέλουμε να προλαβαίνουμε τις τάσεις για να τις μαθαίνεις κι εσύ πριν ακόμα κάνουν το μπαμ για να τις φορέσεις πρώτη.

Αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για το κλασικό και διαχρονικά κομψό denim που το χειμώνα αν και βρίσκεται σχεδόν σε κάθε σύνολο μας χάνει λίγη από την αίγλη του αφού καλύπτεται από μακριές ζακέτες και βαριά πανωφόρια.

Επιπλέον ενώ μέχρι τώρα το ανοιχτόχρωμο, «ξεπλυμένο» τζιν πρωταγωνιστούσε, η τάση σήμερα θέλει το σκούρο μπλε αλλά και μαύρο denim να επιστρέφει και να βγαίνει στο προσκήνιο.

Εκτός όμως από την απόχρωση εκείνο το στοιχείο που προστίθεται και μεταμορφώνει τα τζιν κομμάτια, όχι μόνο τα παντελόνια, αλλά και φούστες, φορέματα ακόμα και πουκάμισα, είναι άλλο.

Η νέα micro τάση είναι τα denim κομμάτια να συνοδεύονται από ζώνη επίσης από denim, που τονίζει την μέση σου και να χαρίζει θηλυκότητα σε κάθε λουκ.

Mango
Mango

H κομψή λεπτομέρεια της ζώνης έχει κάτι από μια άλλη εποχή, vintage και ρετρό φινέτσα που κάνει κάθε κομμάτι το οποίο στολίζει, αυτόματα ξεχωριστό.

Διαμορφώνει την σιλουέτα με μία κίνηση, την κάνει να φαίνεται πιο γεμάτη, με καμπύλες και χαρίζει ενδιαφέρον στο σύνολο.

Το τζιν είναι έτσι κι αλλιώς αν όχι το αγαπημένο, ένα από τα πιο αγαπημένα μας υφάσματα από τότε που πρωτοφορέθηκε στα 70s.

Χρόνο με το χρόνο η αξία που παίρνει στην γκαρνταρόμπα μας αυξάνεται και δεν μπορεί να λείπει με τίποτα. Το βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ, όταν αναβαθμίζεται με μικρές λεπτομέρειες και διακοσμητικά στοιχεία όπως οι ζώνες και τα δεσίματα που κολακεύουν, γίνεται τάση ξανά!

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα και πιο stylish κομμάτια για να υιοθετήσεις το trend και να κλέψεις τις εντυπώσεις με το ενημερωμένο στιλ σου!