IGK
IGK
ΣΠΡΕΙ ΜΑΛΛΙΩΝ

Yπάρχει ένα εκπληκτικό conditioner σε μορφή σπρέι που αφήνει τα μαλλιά σούπερ απαλά


Όταν μιλάμε για περιποίηση μαλλιών όλες σκεφτόμαστε λεία και απαλά μαλλιά γεμάτα λάμψη.

Προϋπόθεση για να τα έχεις όλα αυτά σε ένα είναι η σωστή ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ. Τα ξηρά και διψασμένα μαλλιά δεν δείχνουν όμορφα και σου χαλάνε όχι μόνο την εμφάνιση αλλά και την διάθεση.

Ψαλίδα και φριζάρισμα είναι οι μεγαλύτεροι εφιάλτες σου και όσο κι αν προσπαθείς να τα νικήσεις αυτά είναι συνέχεια εκεί. Μαλλιά άτονα και θαμπά που εκτός από όλα τα προηγούμενα σου προσθέτουν και χρόνια.

Μάσκες και conditioner είναι τα βασικά όπλα σου. Ακόμα κι αυτά όμως κάποιες φορές δεν αρκούν.

Μας αρέσει πολύ να ανακαλύπτουμε όλα τα καινούργια και πιο «ψαγμένα». Προϊόντα ομορφιά και ένα από αυτά είναι το Thirsty Girl Coconut Milk Leave-In Conditioner της εταιρίας ΙGK.

To new entry στα προϊόντα μαλλιών και προσεχώς και στο νεσεσέρ μας είναι στην πραγματικότητα ένα leave in προϊόν σε μορφή σπρέι, που μπορείς να ψεκάσεις στα μαλλιά σου οποιαδήποτε στιγμή και δεν χρειάζεται ξέπλυμα.

Αυτό είναι που το κάνει τόσο τέλειο και ποθητό. Είναι πρακτικό και εύκολο στην εφαρμογή ενώ επαναφέρει την υγρασία στα μαλλιά με μερικά «φσσσιτ φσσιτ»! Μπορεί πραγματικά να σε σώσει σε μία ημέρα που τα μαλλιά σου είναι πιο ξηρά από ότι συνήθως λόγω του αέρα, του κρύου αλλά και του ήλιου το καλοκαίρι. Ανανεώνει την αίσθηση των μαλλιών με μία κίνηση και μπορείς να το έχεις παντού μαζί σου.

Το προιόν προορίζεται για όλους τους τύπους μαλλιών. Περιέχει γάλα καρύδας που ενισχύει και τονώνει την τρίχα, ενώ είναι φτιαγμένο από πατενταρισμένη τεχνολογία υαλουρονικού οξέος που προστατεύει τα μαλλιά από παράγοντες όπως η ρύπανση και η υγρασία. Λιγότερες διαχωρισμένες άκρες και μαλλιά που σπάνε. Περιέχει επίσης βούτυρο του Murumuru, το οποίο εκτός από αστείο όνομα, περιποιείται τα εύθραυστα, ταλαιπωρημένα μαλλιά με τις βιταμίνες και τα μέταλλα που το συνοδεύουν.

Απλώστε σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά και απολαύστε τα οφέλη και το υπέροχο του άρωμα. Το φοβερό αυτό σπρέι δεν υπάρχει ακόμα στην χώρα μας, αλλά το σίγουρο είναι πως όταν έρθει θα γίνει ανάρπαστο!

Προς το παρόν μπορείς να το βρεις στο sephora.com

Shutterstock
Shutterstock