CHANEL
CHANEL
CHANEL BEAUTY

Η νέα γενιά foundation με άψογο ματ αποτέλεσμα από τον οίκο Chanel


Η Chanel δημιουργεί το Le Teint Ultra, μια νέα γενιά foundation.

Σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των δραστήριων γυναικών: εκείνων που θέλουν η επιδερμίδα τους να δείχνει άψογη σε κάθε περίσταση, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Με την ντελικάτη υφή του, τόσο ελαφριά, που ταιριάζει τέλεια με κάθε περίγραμμα του προσώπου, το Le Teint Ultra είναι αναμφίβολα το must have στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας.

Το ένα και μοναδικό foundation που χρειάζεται. Προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ διαφάνειας και κάλυψης για μια υπέροχη επιδερμίδα και ένα φωτεινό αλλά ταυτόχρονα ματ τελείωμα.

Η Chanel σας δίνει την επιλογή μεταξύ μιας compact και μιας υγρής έκδοσης για το μέικ απ Le Teint Ultra, με ένα μεγάλο φάσμα αποχρώσεων, ορισμένες από τις οποίες είναι αφιερωμένες στις σπάνιας ομορφιάς σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Άψογη επιδερμίδα

Το Le Teint Ultra πάει το μακιγιάζ ένα βήμα πιο μακριά. Ξεπερνά την τέλεια κάλυψη και τον ακτινοβόλο τόνο του δέρματος, χάρη σε μια νέα τεχνολογία που ανέπτυξε η έρευνα Chanel: το Perfect Light Diffusion Complex.

Αυτό το σύμπλεγμα συνδυάζει πούδρες νέας γενιάς: 2 σε 1 ημισφαιρικές σκόνες που διαχέονται και αντανακλούν φως και σκόνες εστίασης που μειώνουν την εμφάνιση των πόρων.

CHANEL
CHANEL

Μία σημαντική καινοτομία: αφενός, τα διαφανή ημισφαίρια του συμπλέγματος συλλαμβάνουν το φως και από την άλλη, το καθένα καλύπτεται από μικρότερες σφαίρες που μπορούν και διαχέουν την λάμψη.

Η δομή του συμπλέγματος αυτής της νέας φόρμουλας, διαχέει σε μεγάλο βαθμό το φως προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το Perfect Light Diffusion Complex. Συνδυάζει ιδανικά λάμψη και διόρθωση του τόνου της επιδερμίδας.

Οποιεσδήποτε επιφανειακές ατέλειες και ανωμαλίες μειώνονται για ένα ασύγκριτο αποτέλεσμα.

Με εξαιρετική φινέτσα, το μίγμα αυτών των σκονών με μεταλλικές χρωστικές ουσίες ενοποιούν τον τόνο του δέρματος και προσαρμόζονται στο επιθυμητό επίπεδο κάλυψης.

Όλα αυτά χωρίς το μακιγιάζ να βαραίνει το δέρμα να δείχνει cakey. Αποτέλεσμα: το δέρμα είναι ομαλό, ομοιόμορφο, φωτεινό.

CHANEL
CHANEL

Το απόλυτα ελεγχόμενο ματ φινίρισμα και η εξαιρετική άνεση

Για να εξασφαλίσετε ένα άψογο φινίρισμα απαλλαγμένο από γυαλάδες και βέλτιστη άνεση, το Le Teint Ultra Τenue, η compact μορφή, συνδυάζει την ματ δράση των απορροφητικών στοιχείων με το μακράς διάρκειας ματ φινίρισμα, ενός μείγματος ψευδαργύρου και σκόνης πολυσακχαρίτη.

Αυτές οι μεταξένιες σκόνες είναι υπέροχες στην αίσθηση. Περιβάλλουν το δέρμα με ένα προστατευτικό στρώμα και παρέχουν μια άμεση αίσθηση απαλότητας.

 

Κάλυψη μακράς διάρκειας

Το Le Teint Ultra εξασφαλίζει κάλυψη, με απίστευτα φυσικές αποχρώσεις που συνδυάζονται τέλεια με κάθε τόνο δέρματος.

Υδρόφοβα χρωστικά, επεξεργασμένα με αμινοξέα, επιτρέπουν στην φόρμουλα να προσκολλάται στο δέρμα, ενώ μια ρητίνη επιτρέπει στο foundation να αντιστέκεται στο σμήγμα για τέλεια κάλυψη και λάμψη όλη την μέρα.

 

Βελούδινη υφή σαν δεύτερο δέρμα

Η λεπτή, απίστευτα μεταξένια υφή γλιστρά, καλύπτοντας τέλεια. Εύκολο στην εφαρμογή, το Le Teint Ultra εγγυάται κάλυψη μεγάλης διάρκειας που παραμένει αληθινή σε κάθε περίσταση.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Το Le Teint Ultra Compact Foundation και Le Teint Ultra Fluid Foundation είναι δοκιμασμένα σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.

Το καθένα προσφέρει τέλεια παραμονή ακόμα και 8 ώρες μετά την εφαρμογή. Το δέρμα είναι σημαντικά ενοποιημένο και οι ατέλειες μειώνονται εμφανώς. Είναι απόλυτα άνετο, ελαστικό, χωρίς να «τραβάει» και λάμπει συνεχώς.

 

Πώς χρησιμοποιείται

Το Le Teint Ultra compact foundation έρχεται σε μια παλέτα 15 αποχρώσεων.

Χρησιμοποιήστε το ειδικό σφουγγαράκι στο Le Teint Ultra Tenue, απλώνοντάς το σε όλο το πρόσωπο. Εφαρμόστε ξανά στις περιοχές του προσώπου όπου απαιτείται περισσότερη κάλυψη.

Από την άλλη, το Le Teint Ultra υγρό foundation είναι διαθέσιμο 10 διαφορετικές αποχρώσεις.

Μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα με τις άκρες των δαχτύλων ή με το πινέλο 2-IN-1 Feature Brush Fluid And Powder. Γλιστρά πάνω στο δέρμα, παρέχοντας ρυθμιζόμενη κάλυψη, για ένα σωστό tailor-made αποτέλεσμα, που φαίνεται κομψό, φρέσκο και πολύ φυσικό.