Aντίστροφο balayage στα μαλλιά -Δεν φανταζόμασταν ότι δείχνει τόσο εντυπωσιακό | 0 bovary.gr
Aντίστροφο balayage στα μαλλιά -Δεν φανταζόμασταν ότι δείχνει τόσο εντυπωσιακό | 0 bovary.gr
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ BALAYAGE

Aντίστροφο balayage στα μαλλιά -Δεν φανταζόμασταν ότι δείχνει τόσο εντυπωσιακό


To balayage όπως έχουμε ξαναπεί, είναι η τεχνική βαφής των μαλλιών που μιμείται τις φυσικές ανταύγειες και ανοίγματα που δημιουργούνται από τον ήλιο.

Η τεχνική χρώματος έχει αποκτήσει αμέτρητες φίλες κυρίως επειδή το τελικό αποτέλεσμα δείχνει πολύ φυσικό.

Πρόσφατα, όμως, ανακαλύψαμε έναν νέο τρόπο να κάνουμε balayage, ο οποίος επαναπροσδιορίζει το πώς μπορεί να μοιάζει το αποτέλεσμα αυτής της τεχνικής.

Χρήστης του Reddit ανέβασε μία φωτογραφία που απεικονίζει το αντίστροφο, καστανό αυτή την φορά, balayage.

Και παρόλο που η πρώτη σκέψη όλων μας ήταν να φανταστούμε μια καστανή να ανοίγει τις πιο σκούρες τούφες της, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι στο αντίστροφο balayage.

Σε αυτή την περίπτωση, η γυναίκα της φωτογραφίας επέλεξε να κάνει το αντίθετο, σκουραίνοντας τα ξανθά μαλλιά της και δημιουργώντας ένα σκούρο ombre εφέ από την μέση των μαλλιών και κάτω.

Το αποτέλεσμα είναι ασυνήθιστο, ιδιαίτερο και χωρίς αμφιβολία εντυπωσιακό.
Σύμφωνα με του ειδικούς του χρώματος η αντίστροφη τεχνική, αψηφά το άνοιγμα των μαλλιών από τον ήλιο που δείχνει τόσο φυσικό.

Επιπλέον, επειδή είναι τόσο πρωτότυπο και διαφορετικό, αναμένεται να γίνει η επόμενη μεγάλη τάση που σίγουρα θα υιοθετήσουν πολλές, ενώ μπορεί να τροποποιηθεί για να ταιριάζει σε κάθε τόνο του δέρματος αλλά και το φυσικό χρώμα των μαλλιών.

Ένα, ακόμα, προτέρημα είναι ότι αυτό το look δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια, ούτε πολύ συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για να διατηρηθεί.

 

 

 

 

 

 

 

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ανοίγετε τις ρίζες σας και να φρεσκάρετε τις σκουρόχρωμες άκρες, κάτι το οποίο χρειάζεται περίπου έξι έως οκτώ εβδομάδες.

Εσάς πώς σας φαίνεται αυτό το ιδιαίτερο hairstyle; Θα το τολμούσατε;