ΚΙΤΡΙΝΟ

Tο χρώμα του φετινού Φθινοπώρου είναι... έκπληξη!


Ζεστό, θετικό, αναζωογονητικό, φωτεινό, αέρινο, λαμπερό, ελπιδοφόρο, χαρούμενο, φιλόξενο,φέρνει έμπνευση και  αισιοδοξία,  προάγει τον  διάλογο, ερεθίζει το πνεύμα,  διεγείρει την όρεξη, διευκολύνει την πέψη, οξύνει τη μνήμη, και άλλα πολλά θετικά προσφέρει σαν χρώμα. Για άλλους όμως, διεγείρει το μίσος και τον εγωισμό και είναι το χρώμα που σηματοδοτεί τον κίνδυνο.

Και αυτοί, είναι λίγοι μόνο από τους συμβολισμούς που έχουν αποδοθεί στο κίτρινο χρώμα. Οι λαμπερές αποχρώσεις του ήλιου μπορούν να γίνουν κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας και αν φορεθούν με άποψη, όχι μόνο μπορούν να προσελκύσουν το βλέμμα, αλλά μπορούν να προσδώσουν έναν άλλο αέρα στην εμφάνισή σας. Αν επιλέξουμε το κίτρινο στο σωστό τόνο για το δέρμα μας, μπορούμε να φαινόμαστε ακόμα και πιο υγιείς. Ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ μπορείτε να υιοθετήσετε μια glam rock, chic romantic ή girly εμφάνιση. Αν πάλι θέλετε να ανανεώσετε το office look σας, το κίτρινο είναι μια επιλογή που θα αποζημιώσει, σε μονότονες μέρες που θέλουν μια πινελιά εκκεντρικότητας για αποκτήσουν άλλη ενέργεια.

Τολμήστε συνδυασμούς με το χρώμα που θεωρείται ένα από τα top της φθινοπωρινής σεζόν. Με φαντασία και θετική διάθεση, το ντύσιμό σας μπορεί να αλλάξει ύφος εύκολα. Δείτε πώς