Shutterstock
Shutterstock
LIPOSAN

O διαχρονικά αγαπημένος μου σύμμαχος στην ενυδάτωση των χειλιών


Αγαπώ τον χειμώνα για όλες τις ημέρες που βγαίνω στο κρύο τυλιγμένη και ασφαλής μέσα στο ζεστό μου κασκόλ και τα cosy πλεκτά πουλόβερ.

Για τις μουντές μέρες που μπορώ να απολαύσω τη βροχή πίσω από το παράθυρο, πίνοντας μια κούπα ζεστό καφέ και για το βραδινό σινεμά με φίλους.

Οι μέρες και νύχτες του χειμώνα έχουν μια μαγική sparkling ατμόσφαιρα για εμένα και ίσως και για εσένα

To μόνο που δεν είναι ιδιαίτερα… “sparkling” τον χειμώνα είναι το τσουχτερό κρύο!

Προσωπικά, δεν το αντέχω…και όπως φαίνεται δεν το αντέχει ούτε η επιδερμίδα μου, ούτε τα χέρια μου και ούτε τα χείλη μου!

Η περιποίηση της επιδερμίδας μας και των χειλιών μας, πρέπει να βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο και στο λέω εγώ, η beauty editor σου, που διαβάζεις κι εμπιστεύεσαι!

Shutterstock
Shutterstock

Θα σταθώ όμως στην ευαίσθητη και λεπτή επιδερμίδα των χειλιών μας που τώρα το χειμώνα υποφέρει! Είναι η εποχή που το κρύο και ο παγωμένος ξηρός αέρας αφυδατώνει τα χείλη μας προκαλώντας τα αντιαισθητικά «σκασίματα» .

Δεν ξέρω για εσάς αλλά τα δικά μου χείλη τις περισσότερες ημέρες που η θερμοκρασία είναι χαμηλή, εκπέμπουν S.O.S αφού είναι ερεθισμένα, ξηρά, σκασμένα ή και ξεφλουδισμένα, κάτι που μου χαλάει την εμφάνιση και κατ΄επέκταση την διάθεση.

Υποσχέθηκα όμως στον εαυτό μου για το 2018 να μην επιτρέψω με κανέναν τρόπο να λείπει η ενυδάτωση και η φυσική λάμψη, από το χαμόγελο μου ούτε μια στιγμή φέτος.

Και ποιο είναι το μυστικό μου;

Bovary
Bovary

Mα φυσικά το Liposan! To πιο απαλό lip balm που ενυδατώνει, θρέφει, προστατεύει για ώρες και περιποιείται τα χείλη μου, για να λάμπουν όλη μέρα.

Και σας έχω και bonus νέα για το αγαπημένο μας Liposan Original που φέτος το χειμώνα έρχεται σε νέες sparkling συσκευασίες, σε 6 υπέροχες αστραφτερές αποχρώσεις – είναι η στιγμή που η διάθεσή σου απογειώνεται!! Παραδέξου το!

H νέα συλλεκτική σειρά Liposan Original Sparkle Edition είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Μόνο που τα κοιτάζω μου φτιάχνουν το κέφι.

Άρα φίλη μου, δύο τα benefits με τα νέα Liposan: και φροντίδα κι ενυδάτωση για τα χείλη σου και η διάθεσή σου στα high της με τις υπέροχες sparkling συσκευασίες που «πρωταγωνιστούν» πια στο νεσεσέρ σου!

Και οι έξι sparkling συσκευασίες λάμπουν με τα υπέροχα χρώματά τους και σου χαρίζουν κυριολεκτικά το πιο λαμπερό χαμόγελο!

Η girly και τόσο fun συσκευασία Liposan Original Sparkle Edition έχει έρθει για να σου υπενθυμίσει την πιο sparkling πλευρά της ζωής, όποτε και όπου βρίσκεσαι!

Bovary
Bovary