Shutterstock
Shutterstock
ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Τα παπούτσια της φετινής άνοιξης θα έχουν τις πιο γλυκές αποχρώσεις


Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που είδαμε αυτή τη χρονιά ήταν τα παπούτσια -από μποτάκια μέχρι kitten heels- σε λευκό χρώμα.

Πέρσι, όταν είδαμε τα λευκά παπούτσια να επιστρέφουν στη μόδα ήμασταν λίγο επιφυλακτικές, αλλά, πλέον το απόλυτο παπούτσι από τα '80s αποτελεί μια σταθερή αξία στη ντουλάπα μας. H νέα τάση που έρχεται να αναστατώσει τον fashion κόσμο επιστρέφει από τη δεκαετία του '80.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες του Topshop, του Mango, του Net-a-Porter και πολλών ακόμη, θα δείτε πολλά παστέλ παπούτσια.

Η Bικτόρια Μπέκαμ έχει το δικό της «μερίδιο» στην άφιξη λιλά, baby blue, φιστικί και ροζ παπουτσιών: στη συλλογή της για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018, κάθε μοντέλο φορούσε ένα ζευγάρι girly και κομψά, παστέλ παπούτσια.

Τα χρώματα των ζαχαρωτών θα ντύσουν κάθε μας βήμα την ερχόμενη άνοιξη και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έρωτα με την πρώτη ματιά.

Θα ενδώσουμε στην κοριτσίστικη όψη τους και θα τα συνδυάσουμε με μίντι full skirts, καρό φορέματα και cropped παντελόνια για να αναδείξουμε τους αστραγάλους μας.

Σε κάθε ύψος, υφή και απόχρωση, φέτος φοράμε παστέλ παπούτσια.

Ανακαλύψτε τα πιο όμοφα ζευγάρια.

net-a-porter
net-a-porter