Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
SAILOR’S TROUSERS

Sailor’s trousers -Το παντελόνι που κάθε French girl έχει στην ντουλάπα του


To πόσο θαυμάζουμε τις Γαλλίδες για την κομψότητα και τη φινέτσα τους μάλλον το γνωρίζεις και πιθανώς το συμμερίζεσαι.

Οι γυναίκες αυτές μας εντυπωσιάζουν πάντα με το απλό και ανεπιτήδευτο στιλ τους σε σημείο που σκεφτόμαστε πως ίσως είναι στοιχείο του DNA τους. Φροντίζουμε λοιπόν να μελετάμε με λεπτομέρεια τις ωραιότερες εμφανίσεις τους από πάνω ως κάτω για να «κλέψουμε» κάτι από την γοητεία τους και την parisian chic αισθητική τους.

Στο μικροσκόπιο του french style αυτή την φορά, ένα ultra chic και διαχρονικό παντελόνι που έχει κάθε γνήσιο French girl στην ντουλάπα του. Πλέον όμως θα βρίσκεται και στην δική σου γκαρνταρόμπα και θα γίνει η βάση για τα πιο σικάτα σύνολα σου με navy χαρακτήρα. Υπάρχει άλλωστε γυναίκα που δεν αγαπά το ναυτικό στιλ και τις χρωματικές αντιθέσεις του;

GETTY
GETTY

Tα sailor’s trousers είναι το κάτι άλλο. Σε περίπτωση που δεν τα γνωρίζεις είναι φαρδιά, ψηλόμεσα τζιν, σε σκούρες navy blue αποχρώσεις με όμορφα κουμπιά στο μπροστινό μέρος και στις τσέπες. Τα ιδιαίτερα αυτά παντελόνια καμπάνα είναι συνήθως στολισμένα με χρυσαφένια ανάγλυφα κουμπιά με σκαλισμένες άγκυρες, το σήμα του Βορρά και άλλα ναυτικά σύμβολα.

Εκτός λοιπόν από το σκούρο denim που λατρεύουμε όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειές συνθέτουν τα παντελόνια που κάθε κομψή γυναίκα πρέπει να έχει.

Θα το δεις σε οποιοδήποτε καφέ του Παρισιού τύχει να βρεθείς

Οι Γαλλίδες σίγουρα ξέρουν τι κάνουν, αφού αυτά τα παντελόνια κάνουν τα πόδια να δείχνουν μακρύτερα και τονίζουν την μέση. Διαμορφώνει έτσι μια καλλίγραμμη σιλουέτα με όμορφες καμπυλες.

Η Caroline de Maigret μια από τις πιο εντυπωσιακές Γαλλίδες στον χώρο της μόδας επέλεξε να φορεέσει sairor’s trousers σε πρόσφατη επίδειξη μόδας.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα για να κάνετε ένα δικό σου και να ξεχωρίσεις.

Topshop

Chloe, matchesfashion.com

Tory Burch, net-a-porter

 

Βoden