Οι beauty editors βρέθηκαν στο press day της Βabor και γνώρισαν τις  Ampoule Concentrates | 0 bovary.gr
Οι beauty editors βρέθηκαν στο press day της Βabor και γνώρισαν τις Ampoule Concentrates | 0 bovary.gr
ΒΑΒΟR

Οι beauty editors βρέθηκαν στο press day της Βabor και γνώρισαν τις Ampoule Concentrates


Οι τοπ beauty editors και οι influencers συναντήθηκαν στο lounge του Aegeo Spa του Electra Metropolis Hotel το απόγευμα της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου για χάρη της Babor.

Eκεί γνώρισαν την παντοδυναμία των Ampoule Concentrates της γερμανικής εταιρείας Babor και έμαθαν από την σύμβουλο ψυχικής υγείας Ράνια Θρασκιά πώς η περιποίηση της ομορφιάς μπορεί να κάνει τις γυναίκες πιο δυνατές και πιο ευτυχισμένες. Υιοθετώντας το σλόγκαν Ask for more, η Babor έδειξε πώς μπορεί στην πράξη μία γυναίκα να ζητάει περισσότερα από την ομορφιά της και από τη ζωή της και να τα κερδίζει.

Την παρουσίαση, που έμοιαζε περισσότερο με ένα ζεστό reunion φιλενάδων και λιγότερο με ένα press event, άνοιξε η Nadya Badr, Assistant Manager της Babor Cosmetics Hellas, η οποία εξήγησε τι μπορεί να κάνει η εταιρεία για τις γυναίκες.

Bovary team

Η Μαρίνα Θεοτοκάτου, Senior Trainer της εταιρείας μίλησε για το απόλυτο επίτευγμα της Babor, τις Ampoule Concentrates, που περιέχουν πολύ υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών και αλλάζουν τον τρόπο που περιποιούμαστε το δέρμα μας. Η marketing manager Ισαβέλλα Κολιού παρουσίασε την αναγκαιότητα του Ask for more στη ζωή μας.

Εκεί ήταν και η Ράνια Θρασκιά, η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια που έκανε στροφή στην καριέρα της, ξεκίνησε από το μηδέν, και πλέον διαγράφει μία νέα πορεία στην επιστήμη της συμβουλευτικής ψυχολογίας.

Η Ράνια Θρασκιά ανέλαβε να εξηγήσει τον τρόπο που η περιποίηση της εμφάνισής μας αλλάζει τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. Όταν αγαπάμε εμείς τον εαυτό μας, μπορούν να μας αγαπήσουν και οι άλλοι, είπε.

Λούση Καλάγκια

Ζήτησε μάλιστα από τις προσκεκλημένες να συμμετέχουν σε μία βιωματική άσκηση: να προσπαθήσουν να φανταστούν πως δέχονται ένα αναπάντεχο δώρο, να το ζωγραφίσουν με ξυλομπογιές που τους δόθηκαν και μέσα από αυτό να δουν τον εαυτό τους.

Στην συνέχεια οι καλεσμένες γεύτηκαν τις διεθνείς σπεσιαλιτέ του Electra Metropolis Hotel. Συγχρόνως συμπλήρωσαν ένα αναλυτικό ερωτηματολόγιο σχετικά με τα προβλήματα του δέρματος τους και βασιζόμενη σε αυτό η αισθητικός της Babor τους χορήγησε την εξατομικευμένη φροντίδα με Ampoule Concentrates.

Τι είναι όμως oι Ampoule Concentrates;

Οι Ampoule Concentrates ενισχύουν την επιδερμίδα και η BABOR ενδυναμώνει τις γυναίκες.

Σήμερα για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο αυτές οι λίγες στιγμές μπροστά στον καθρέφτη είναι το κλειδί για να αγαπήσουν τον εαυτό τους. Είναι πια γεγονός ότι όταν αισθανόμαστε όμορφες και βλέπουμε το δέρμα μας λαμπερό, αποκτάμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.

Η εταιρεία θέτει όλες της τις δυνάμεις στην υπηρεσία της φιλοσοφίας Ask for more και παρακινεί τις γυναίκες να είναι πιο φιλόδοξες, πιο αποφασισμένες, πιο τολμηρές και πιο απαιτητικές, ακόμη και από την επιδερμίδα τους.

Κλειώ Στασινού, Λουκία Σανιδά, Φιλιώ Μέτση
Κλειώ Στασινού, Λουκία Σανιδά, Φιλιώ Μέτση

Το μεγαλύτερο επίτευγμα της Babor είναι οι Ampoule Concentrates, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να επιτευχθούν ορατές και μακροχρόνιες βελτιώσεις στο δέρμα. Δεκατέσσερα διαφορετικά ενεργά διαλύματα συνδυάζουν την παράδοση και την καινοτομία όπως κανένα άλλο προϊόν ομορφιάς. Τα επιλεγμένα δραστικά συστατικά είναι προσεκτικά συνδυασμένα μέχρι το τελευταίο milligram και σφραγισμένα σε γυάλινο φιαλίδιο ώστε να δρουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από οποιοδήποτε άλλο skincare προϊόν.

Η σειρά αποτελείται από 14 μοναδικές, υψηλής συμπύκνωσης συνθέσεις που στοχεύουν με ακρίβεια όλα τα προβλήματα ομορφιάς ώστε να τελειοποιήσουν κάθε πρόσωπο. Κάθε κασετίνα περιέχει 7 αμπούλες, μία για κάθε μέρα της εβδομάδας.

Αμπούλες σύσφιξης & ανόρθωσης:

3D Firming με εκχυλίσματα τροπικών ανθών που συσφίγγουν το πρόσωπο

Collagen Booster με τριπεπτίδια που διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου

Lift Express που συσφίγγει και ανορθώνει άμεσα

Αμπούλες ενυδάτωσης:

Hydra Plus, πλούσιες σε υαλουρονικό οξύ

Algae Vitalizer με θαλάσσια εκχυλίσματα για αποτοξινωμένη επιδερμίδα

Perfect Glow για άμεση ενυδάτωση και λάμψη

Αμπούλες επανόρθωσης:

Multi Vitamin με βιταμίνες και λιπίδια για την ξηρή επιδερμίδα

Oxygen Plus με ενθυλακωμένο οξυγόνο για την ενεργοποίηση της ανανέωσης των κυττάρων

Active Night για την ενίσχυση της μεταβολικής δραστηριότητας της επιδερμίδας τη νύχτα

After Sun που ενυδατώνει και ανακουφίζει από την έκθεση στον ήλιο

Αμπούλες άμεσης βοήθειας:

Matte Finish με ρητίνη μαστιχόδενδρου για τη ρύθμιση της παραγωγής του σμήγματος

Active Purifier με έλαιο τεϊόδενδρου που εξαφανίζει τις ατέλειες

Beauty Rescue για άμεση λάμψη με θαλάσσιο εκχύλισμα

Stop Stress με εκχύλισμα από άγριο λουλάκι για τέλεια αίσθηση ισορροπίας

Για περισσότερα από 60 χρόνια, η Babor, σχεδιάζει εξατομικευμένες, επιστημονικά κατοχυρωμένες συνθέσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες των πιο πολύπλοκων δερμάτων και πετυχαίνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το πείραμα της κοσμετολογίας που ξεκίνησε το 1956 με το πρωτοποριακό HY-OL cleanser είναι σήμερα ένα ισχυρό brand επαγγελματικών, προηγμένων καλλυντικών ακριβείας που κατανοούν και ικανοποιούν τις ιδιαίτερες ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Κατερίνα Τσιλιμίδου, Πάτια Ιορδανίδου

Όμως και η ίδια η εταιρεία λειτουργεί με σεβασμό στο γυναικείο φύλο. Το 62% του εργατικού δυναμικού της αποτελείται από γυναίκες, το ίδιο και το 50% των στελεχών.

Στις εγκαταστάσεις διαθέτει βρεφονηπιακό σταθμό ενώ προσφέρει ευέλικτες μορφές εργασίας και συμβόλαια part-time και home-office για να βοηθήσει τις εργαζόμενες να εξισορροπήσουν τις επαγγελματικές με τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Για τις γυναίκες σε διοικητικές θέσεις προσφέρει ατομικό coaching ενώ χρηματοδοτεί εκπαιδευτικά προγράμματα.

Νεφέλη Γεωργαλά

Aνακαλύψτε περισότερα στο babor.gr