Roxanne Assoulin
Roxanne Assoulin
ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Tα πολύχρωμα βραχιόλια της Roxanne Assoulin που μας πήραν το μυαλό


Αν από όλα τα κοσμήματα, αυτά που σου αρέσουν περισσότερο είναι τα βραχιόλια, σου έχουμε καλά νέα.

Αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι θα φοράς τα πιο όμορφα από όλες. Μια νέα τάση κάνει την εμφάνιση της και οι fashionistas την έχουν ήδη αγκαλιάσει.

Περιμένουμε πώς και πώς την άνοιξη και το καλοκαίρι για να φορέσουμε ακόμα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ με χρώμα. Ειδικά τα κοσμήματα τα θέλουμε χαρούμενα και πολύχρωμα, να μας ταξιδεύουν σε διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες και να ταιριάζουν άψογα με την ελαφρώς ηλιοκαμένη μας επιδερμίδα.

Τα βραχιόλια της σχεδιάστριας Roxanne Assoulin είναι αυτά που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στις εμφανίσεις των πιο στιλάτων γυναικών και να γίνουν το must have της ερχόμενης σεζόν.

Μπορούμε αν θες να βάλουμε και στοίχημα. Στοιχηματίζουμε πως σε λίγους μήνες θα τα βλέπεις παντού.

Roxanne Assoulin
Roxanne Assoulin

Τα βραχιόλια αυτά είναι φτιαγμένα εξ’ ολοκλήρου από σμάλτο και αυτό, σε συνδυασμό με τα υπέροχα τους χρώματα, είναι που τα κάνει τόσο ξεχωριστά.

Από την πρώτη στιγμή που τα είδαμε μας έκλεψαν την καρδιά και θέλουμε να τα κάνουμε δικά μας.

 

 

Ανάμεσα στα κομμάτια της συλλογής μπορείς να βρεις και βραχιόλια με έθνικ, tribal μοτίβα, στολισμένα με πέτρες, χρυσαφένιες λεπτομέρειες καθώς και choker. Μερικές από τις πιο διάσημες κυρίες της μόδας, όπως η Giovanna Battaglia και η Leandra Medine του Man Repeller μας δείχνουν πως να τα φορέσουν.

Αυτά είναι τα βραχιόλια που δεν θα βγάλουμε από πάνω μας φέτος το καλοκαίρι. Aπόκτησε τα εδώ.

 

 

 

 

Roxanne Assoulin
Roxanne Assoulin