GETTY
GETTY
ΣΤΙΛ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Oι τοπ 5 τάσεις της άνοιξης που πρέπει να γνωρίσεις


H άνοιξη τουλάχιστον ημερολογιακά δεν απέχει και πολύ.

Και όσο κι αν ο καιρός δεν είναι και ο καλύτερος, εμείς θέλουμε να ξέρουμε όλα όσα είναι στην μόδα και θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες.

Επιπλέον, γιατί να μην προσθέσεις από τώρα μια πιο χαρούμενη και αισιόδοξη πινελιά στο look σου;

Aν γνωρίζεις αυτά που πρόκειται να κυριαρχήσουν μπορείς να καταστρώσεις από σήμερα κιόλας τα πρώτα σου ανοιξιάτικα σύνολα. Γνωρίζοντας τις κορυφαίες τάσεις, η επιτυχία είναι εγγυημένη υπόθεση.

Ώρα λοιπόν να φρεσκάρεις, να ανανεώσεις το στιλ σου. Για να σε διευκολύνουμε, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα βασικά κομμάτια που χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου τη νέα σεζόν. Τα 5 top trends, από χρώματα μέχρι την τελευταία στα ντένιμ.

Κάνε scroll down και μάθε πρώτη τα key items για την άνοιξη του 2018.

 

1 Θηλυκότητα στο φουλ

Ο οίκος Brock Collection εισήγαγε τον ρομαντισμό στις τάσεις της άνοιξης. Πώς; Με τη μορφή φορεμάτων, τοπ και φούστες. Έγινε σε ελαφριά υφάσματα, καθαρά και ιριδίζοντα υλικά και αποχρώσεις του σορμπέ, έντονοι ώμοι. Ακόμα εντυπωσιακά μπούστα αντικαθιστούν τον κορσέ και στολίζονται με διακριτικά florals και gingham μοτίβα.

2 Παστέλ όνειρο

Όπως κάθε χρόνο την άνοιξη τα pastel επιστρέφουν και φέτος.

Το φάσμα των παστέλ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της νέας σεζόν, με λεβάντα, απαλό κίτρινο και ροζ να κλέβουν την παράσταση. Κοστούμια αλλά και μεμονωμένα κομμάτια θα φορεθούν πολύ. Ακόμα και σε παπούτσια -από φλατ μέχρι γόβες- τα παστέλ είναι παντού.

 

Getty
Getty

3 Τεχνικά υφάσματα και φόρμες

Υφάσματα όπως το νάιλον, το βινύλιο και το PVC πρωταγωνιστούν με την εμπνευσμένη από το athleisure αισθητική τους και πρωτοτυπούν. Η αντίθεση είναι το ζητούμενο και επιτυγχάνεται με ενα ανοιχτό sporty παρκά πάνω από το πιο θηλυκό φόρεμα ή μια φόρμα σε συνδυασμό με σακάκι και ψηλοτάκουνα.

4 Σκούρο ντένιμ

Ξεχάστε για λίγο τα φθαρμένα και ξεβαμμένα τζιν και υποδεχτείτε το απόλυτο must have, το σκουρόχρωμο denim. Παντού. Σε jacket, παντελόνια, φορέματα, πουκάμισα. Η μόνη λεπτομέρεια χρώματος που μπορεί να δείτε είναι οι ραφές σε λευκό topstitching.

5 Πείτε αντίο στο ματ, καλωσορίστε την λάμψη

Αυτήν την άνοιξη πάνω μας θα λάμψουν όλα τα άστρα του ουρανού. Σε feminine γραμμές, όπως η pencil φούστα του οίκου Εrdem και αξεσουάρ που μιμούνται την λάμψη των κρυστάλλων.

Apimages
Apimages