Street Style χτενίσματα -Πανεύκολα και σικάτα  | 0 bovary.gr
Street Style χτενίσματα -Πανεύκολα και σικάτα | 0 bovary.gr
ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΔΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Street Style χτενίσματα -Πανεύκολα και σικάτα


Μια βόλτα στους πιο εμπορικούς δρόμους στο Μιλάνο, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη είναι αρκετή για να εμπνευστεί κανείς από την κομψότητα, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και το στυλ των ανθρώπων που κυκλοφορούν εκεί και φτιάχνουν τον επίγειο παράδεισο της μόδας και της ομορφιάς.

Ιδέες και trends που εξυπηρετούν κάθε γούστο και ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, που σέβεται και φροντίζει τον εαυτό της.

Ιδέες σαν κι αυτές που διαλέξαμε μέσα από μια γκάμα street style επιλογών και αφορούν στα πιο chic κι εκλεπτυσμένα χτενίσματα της νέας σεζόν - FW 2016/2017 – και υπόσχονται να ανανεώσουν τόσο τη διάθεσή σου όσο και την εξωτερική σου εμφάνιση.  

  • Wavy Hair

Διαχρονικά ένα από τα πιο εύκολα και αγαπημένα χτενίσματα. Απαλοί κυματισμοί στα μαλλιά που χαρίζουν κίνηση και δημιουργούν ένα σέξι αποτέλεσμα. Συνδύασε το look με ένα τσόχινο καπέλο σε μαύρη ή ταμπά απόχρωση.

  • Straight to Natural

Σαγηνευτικά, μεταξένια ίσια μαλλιά που λάμπουν από υγεία. Μια κλασική επιλογή που διατηρεί τη φυσική ομορφιά αναλλοίωτη.

  • Long Ponytail

Άνεση και φινέτσα. Η αλογοουρά θεωρείται ένα από τα πιο safe χτενίσματα για όλες τις ώρες της ημέρας και αναδεικνύει τα πιο δυνατά σημεία του προσώπου σου. 

  • Hair up

Μια από τις πιο χαριτωμένες , άκρως νεανικές και ταυτόχρονα in fashion εναλλακτικές λύσεις στην περιποίηση των μαλλιών.