Apimages
Apimages
ΝΑRS X ERDEM

Η Νars συνεργάζεται με τον οίκο Erdem σε μια συλλογή μακιγιάζ που θυμίζει ολάνθιστο κήπο


Λίγες μόλις μέρες μετά το show του διάσημου οίκου μόδας για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018 η είδηση της συνεργασίας με την Nars είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Υπάρχουν κάποιες συνεργασίες που είναι τόσο καλές που ο ενθουσιασμός μας όταν πρωτομαθαίνουμε για αυτές δεν περιγράφεται. Και αυτή η συλλογή είναι μια από αυτές. Η διάσημη εταιρία make up, Nars παρουσίασε την νέα της συνεργασία με τον οίκο μόδας Εrdem σε μια σουίτα στο Connaught Hotel του Λονδίνου. Τα προϊόντα μακιγιάζ είναι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στο backstage, για να δημιουργήσουν το εντυπωσιακό loοk στα πρόσωπα των μοντέλων στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Έχοντας συνεργαστεί με την Nars στις εμφανίσεις του για τα τελευταία πέντε χρόνια, ο Erdem Moralioglu έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τα floral μοτίβα, η οποία είναι έντονα εμφανής σε αυτή τη συνεργασία με τίτλο Strange Flowers .

 

 

Εκτός από τις παραδεισένες απαλές μπλε συσκευασίες με τα χαραγμένα λουλούδια, η συλλογή ξεχωρίζει για τα πλούσια χρώματα και γεμάτες υφές. Περιλαμβάνει έξι κραγιόν ήσυχων αλλά και τολμηρών αποχρώσεων, με ονόματα εμπνευσμένα από άγρια λουλούδια, όπως το Orchid Moon και το Carnal Carnation, τα απορροφητικά μαντηλάκια εμπνευσμένα από την αδερφή του Erdem που λάτρευε να χρησιμοποιεί αντίστοιχα ιαπωνικά στο γυμνάσιο, καθώς και ένα περλέ highlighter σε μορφή μολυβιού, το White Phox.

Instagram/@erdem
Instagram/@erdem

Αλλά το κομμάτι που κλέβει την παράσταση στην σειρά, είναι η παλέτα Rose Poison Rose Rose. Πούδρα χειλιών; Ο Erdem ήξερε από την πρώτη μέρα ότι ήθελε να συμπεριλάβει στην συλλογή μία πούδρα χειλιών για την οποία δήλωσε: «Αγαπώ ττο εφέ των πραγματικά ματ κόκκινων χειλιών. Μου θυμίζουν τη μητέρα μου που θα φορούσε πάντα ένα κόκκινο κραγιόν ως ένδειξη ότι ήταν έτοιμη να βγει και να αντιμετωπίσει τον κόσμο».

Όλη η συλλογή και η καμπάνια που την «ντύνει» είναι τόσο ρομαντικές και λαχταριστές που θέλουμε να δοκιμάσουμε.

Τα girly και θηλυκά χρώματα έβαψαν τα πρόσωπα των κοριτσιών στο runway και έκαναν αίσθηση ακόμα και πίσω από το βέλο που τα κάλυπτε διακριτικά και με μυστήριο.

Η Nars x Erdem είναι ο ορισμός της πολυτελούς θηλυκότητας και του ρομάντζου. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Η συλλογή θα διατίθεται αποκλειστικά στο Selfridges από τις 15 Απριλίου και διεθνώς από την 1η Μαΐου 2018.

instagram/@erdem
instagram/@erdem