THEREFORMATION.COM
THEREFORMATION.COM
SLIP DRESS

Slip Dress –Πώς να το φορέσεις το φθινόπωρο κάνοντας το κατάλληλο layering


Τα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά trends είναι εκείνα που μπορούν να προσαρμοστούν άνετα και στη δική μας γκαρνταρόμπα, δεν απαιτούν ιδιαίτερα μεγάλα έξοδα και μας ωθούν προς την αναθεώρηση του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα ήδη υπάρχοντα στην ντουλάπα μας σύνολα.

Τους τελευταίους μήνες το ενδιαφέρον των fashionistas προσέλκυσε – και συνεχίζει να το κάνει με επιτυχία – ένα από τα trends των ‘90s, το slip φόρεμα με τις λεπτές τιράντες και τη μεταξωτή υφή.

Ρούχο που φέρνει στο μυαλό περισσότερο την κρεβατοκάμαρα, ωστόσο οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας αλλά και το κοινό του street style αποδεικνύουν ότι αυτό το άκρως θηλυκό κομμάτι μπορεί να μετατραπεί σε κομψό outfit για όλες τις ώρες, ακόμα και το φθινόπωρο.

Τα στιλιστικά mix and match είναι δεκάδες, αρκεί να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να παίξεις με ο,τιδήποτε υπάρχει στη ντουλάπα σου, ξεφεύγοντας από τα όρια των κλασικών ενδυματολογικών σου προτιμήσεων.

Δοκιμάσαμε τα πιο πετυχημένα layering και προτείνουμε:

  • Slip dress και φαρδιά πλεκτή ζακέτα για casual στιγμές

 

 

  • Για μια πιο ρομαντική και σικ εμφάνιση φόρεσε ένα ριχτό ή και oversized μπλέιζερ σε παρόμοια απόχρωση.

 

 

  • Για τις πιο κρύες ημέρες του φθινοπώρου τόλμησε να το φορέσεις μέσα από ένα χουχουλιάρικο πλεκτό.

 

 

 

 

 

  • Ή βάλε τη μπλούζα από μέσα.

ZARA.COM 

  • Πολλές φορές το συναντήσαμε και πάνω από τζην παντελόνι.

Last tip: Στην περίπτωση που δεν διαθέτεις ένα slip φόρεμα, μπορείς να ακολουθήσεις τους παραπάνω συνδυασμούς, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μονόχρωμο αμάνικο φόρεμα από την γκαρνταρόμπα σου.