Αυτά είναι τα 4 τζιν παντελόνια που χρειάζεσαι το 2018 | 0 bovary.gr
Αυτά είναι τα 4 τζιν παντελόνια που χρειάζεσαι το 2018 | 0 bovary.gr
ΤΑ ΤΖΙΝ ΤΟΥ 2018

Αυτά είναι τα 4 τζιν παντελόνια που χρειάζεσαι το 2018


Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η επιλογή του σωστού τζιν είναι μια διαδικασία που φαντάζει σχεδόν τρομακτική.

Γι' αυτόν τον λόγο, χρειάζεται να ξέρετε όλες τις τάσεις της χρονιάς και τα παντελόνια που θα πρωταγωνιστήσουν για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Κάπως έτσι η διαδικασία θα γίνει πιο εύκολη και εσείς θα διαλέξετε το τέλειο τζιν που είναι στιλάτο και σας κολακεύει απόλυτα.

Οι τάσεις του περασμένου έτους στο denim ήταν εντυπωσιακές με μια drama αισθητική-παντελόνια με έξτρα καμπάνα, κεντημένα μαργαριτάρια, patchwork κ.α – όμως, φέτος, οι πιο στιλάτες επιστρέφουν στην απλότητα και το ενήλικο ύφος.

Αντί για φανταχτερές λεπτομέρειες που θα σας χαρίσουν περισσότερα like στο Instagram, τα νέα τζιν είναι ευέλικτα, ευκολοφόρετα και προσαρμόζονται σε κάθε λουκ του 2018.

Πλέον, μικρές αλλαγές και προσθήκες είναι εκείνες που κάνουν τα καθημερινά τζιν πιο μοντέρνα. Το βασικό που πρέπει να προσέξουμε αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 είναι το πλύσιμό τους, αφού κινούμαστε από το ολόλευκο τζιν μέχρι το σκούρο μπλε ύφασμα.

Ραφές, ζώνες, κοντά τελειώματα είναι μόνο κάποια από τα βασικά new entries.

Kάντε scroll down για να ανακαλύψετε τις τέσσερις μεγαλύτερες τάσεις στα denim αυτή τη σεζόν.

1 Ιndigo αποχρώσεις

Τα τζιν βάφονται στις πιο σκούρες μπλε αποχρώσεις όπως εκείνες στο show του Raf Simons για τον οίκο Calvin Klein. Δεν υπάρχουν ξεβάμματα ούτε και σκισίματα, αντίθετα, τα μόνα διακοσμητικά στοιχεία είναι οι λευκές εξωτερικές ραφές.

 

 

 

 

A.P.C. Net-a-porter

 

2 Denim με ζώνη

Ζώνες στο ίδιο ύφασμα και χρώμα τονίζουν την μέση των παντελονιών -και κάθε άλλου τζιν ρούχου- και γίνονται το σημείο αναφοράς. Είναι κομψές και φωνάζουν θηλυκότητα!

 

 

Nanushka, Net-a-porter

 

3 Straight Leg

O διάδοχος του skinny που κερδίζει συνεχώς έδαφος είναι τα τζιν με ίσια γραμμή. Την περασμένη σεζόν, το straight-jean ήταν η σιλουέτα που κυριάρχησε. «Αυτή τη στιγμή, πάνω από το 40% των πωλήσεων σε τζιν έίναι straight leg», λέει η Net-a-Porter Global Fashion Director Lisa Aiken.

Λογικό, αφού είναι άνετα, κομψά και ταιριάζουν με όλα.

 

 

 

Zara

4 Το λευκό τζιν

Τις τελευταίες σεζόν το λευκό τζιν έχει εισβάλλει στην ντουλάπα κάθε fashionista και επιδιώκει να γίνει το πιο cool trend denim. Στην wish list μας είναι αυτά με φαρδιά γραμμή και cropped τελείωμα αλλά και οτιδήποτε σε σπασμένο λευκό.

 

 

 

H&M