Nέα άφιξη στον χώρο της ομορφιάς -Η AVEDA ήρθε στην Ελλάδα | 0 bovary.gr
Nέα άφιξη στον χώρο της ομορφιάς -Η AVEDA ήρθε στην Ελλάδα | 0 bovary.gr
30|03|2018 16:31
SHARE
AVEDA

Nέα άφιξη στον χώρο της ομορφιάς -Η AVEDA ήρθε στην Ελλάδα


Ομορφιά, ευεξία, περιβάλλον, μόδα και τέχνη. Όλα όσα είναι η AVEDA σε ένα ξεχωριστό PR Event στο Different Beast.

Με αφορμή το λανσάρισμα της μάρκας AVEDA στη χώρα και το άνοιγμα του πρώτου AVEDA TEO κομμωτηρίου στην Ελλάδα, στις 26 Μαρτίου έγινε μια όμορφη σύζευξη του γνωστού cruelty free και φυσικού brand σε μια από τις πιο επιτυχημένες brancherie της Αθήνας, το Different Beast.

Η απόλυτη ένωση ομορφιάς και wellness δόθηκε απλόχερα σε beauty editors και bloggers, ο οποίες είχαν την ευκαιρία να βιώσουν με όλες τους τις αισθήσεις τα προϊόντα της μάρκας και ταυτόχρονα να γευτούν τις νοστιμιές εμπνευσμένες από τα συστατικά της Aveda που είχαν ετοιμαστεί ειδικά για αυτές.

Το Different Beast είχε διακοσμηθεί έτσι ώστε να θυμίζει περίπατο στο τροπικό Μπαλί, παρασύροντας τις παρευρισκόμενες σε ένα νοερό εξωτικό ταξίδι αν και μια ανάσα μακριά από το κέντρο της πόλης.  Εκεί η Τζόη Πετρογιαννοπούλου, Brand Manager AVEDA, μαζί με τον Χρήστο Μπαϊραμπά, Education Manager AVEDA και την Αργίνη Βαλλή, Senior Product Manager AVEDA, υποδέχθηκαν τις καλεσμένες και τις προσκάλεσαν σε ένα ταξίδι γνωριμίας με την AVEDA που, όπως μας έμαθαν, σημαίνει «γνώση του όλου».

Γρήγορα όλες μπήκαν στο κλίμα και στη φιλοσοφία της εταιρείας, τόσο με το μεθυστικό άρωμα των Chakra Mists που αναδυόταν από τον χώρο, όσο και από το welcome drink με βάση το καρότο, το ginger και τον κουρκουμά που τους προσφέρθηκε.

Η παρουσίαση που ακολούθησε, έλυσε όλες τις απορίες, γιατί το συγκεκριμένο brand είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παγκοσμίως. Άλλωστε, λόγοι όπως η έντονη κοινωνική υπευθυνότητα, που δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες κόσμο να βελτιώσει το βιοτικό του επίπεδο, τα εξειδικευμένα προϊόντα, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από καμία άλλη επαγγελματική μάρκα, αλλά κυρίως η έντονη περιβαλλοντική συνείδηση που είναι βαθιά ριζωμένη στη φιλοσοφία του brand, δύσκολα μένουν απαρατήρητοι και μόνο θαυμασμό μπορούν να προκαλέσουν.

Στο τέλος της παρουσίασης, παρευρέθηκε προς ευχάριστη έκπληξη όλων ο Γιώργος Σφακιανάκης, Executive Brand Ambassador της AVEDA και ιδιοκτήτης των κομμωτηρίων TEO, ο οποίος διηγήθηκε στις καλεσμένες τη δική του ιδιαίτερη γνωριμία με το brand πολλά χρόνια πριν και τον «έρωτα», όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος, που για πολλά χρόνια έμενε ανεκπλήρωτος μέχρι σήμερα. 

Οι προσκεκλημένες ανανέωσαν το ραντεβού τους με το brand στις 17 Απριλίου, στα εγκαίνια του κομμωτηρίου AVEDA-TEO στη Νέα Ερυθραία, όπου οι ειδικοί υποσχέθηκαν να τις μυήσουν στα μυσταγωγικά rituals που προέρχονται από τη πρακτικές της AYURVEDA.

*Aν θέλετε κι εσείς να κλείσετε online το ραντεβού σας, στο AVEDA-TEO στη Νέα Ερυθραία, πατήστε ΕΔΩ.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Aveda:


www.aveda.gr 

TAGS