Γυαλιά Ray-Ban με συνταγογραφούμενους φακούς κατασκευασμένους αποκλειστικά για εσάς | 0 bovary.gr
Γυαλιά Ray-Ban με συνταγογραφούμενους φακούς κατασκευασμένους αποκλειστικά για εσάς | 0 bovary.gr
17|04|2018 10:18
SHARE
RAY BAN

Γυαλιά Ray-Ban με συνταγογραφούμενους φακούς κατασκευασμένους αποκλειστικά για εσάς


Για πρώτη φορά η Ray-Ban προσφέρει πραγματικά αυθεντικούς συνταγογραφούμενους φακούς σε σκελετούς γυαλιών, κατασκευασμένους αποκλειστικά για εσάς. 

Από τη δημιουργία του Aviator πριν από ογδόντα χρόνια, η Ray-Ban επανεξετάζει συνεχώς τα διαχρονικά προϊόντα της. 

Βλέποντας τη ζωή από διαφορετική οπτική γωνία χάρη στη νέα τεχνολογία, παρουσιάζει διαρκώς νέες τάσεις της μόδας με «αιχμηρά» σχέδια. Με το Ray-Ban ReVision, δύο κόσμοι συναντώνται για πρώτη φορά.

Γυαλιά με συνταγογραφούμενους φακούς κατασκευασμένους αποκλειστικά για εσάς. Παράγονται για να καλύψουν τις μοναδικές οπτικές ανάγκες και το στυλ του πελάτη και είναι αυθεντικά RayBan. 

Κατασκευασμένο για εσάς

Επαναστατούμε ενάντια στον παραδοσιακό τρόπο που αντιλαμβάνεται ο κόσμος τους συνταγογραφούμενους φακούς. Οι δεκαετίες εμπειρίας που διαθέτουμε στην κατασκευή φακών σημαίνει ότι έχουμε τελειοποιήσειτη διαδικασία τοποθέτησης, έτσι ώστε κάθε φακός να κόβεται για να ταιριάζει τέλεια στο πλαίσιό του. Κάθε ζευγάρι είναι εξ’ ολοκλήρου παραγωγή της Ray-Ban, ειδικά σχεδιασμένο για σας με την ακριβή συνταγή που χρειάζεστε και τοποθετημένο στο σκελετό που σας ταιριάζει.

Έτσι αποκτάτε την όραση που χρειάζεστε με το στυλ που αγαπάτε. Η Ray-Ban παντρεύει την τέλεια όραση, τους φακούς και το σκελετό που εσείς θέλετε δημιουργώντας το δικό σας αυθεντικό ζευγάρι Ray-Ban.

 Με High Definition Vision χάρη στην Τεχνολογία Ψηφιακής Διαμόρφωσης Επιφάνειας (DST) εξασφαλίζεται καλύτερη όραση. Αυτή η πρωτοποριακή διαδικασία μάς έχει επιτρέψει να  δημιουργήσουμε πιστοποιημένους φακούς υψηλής ποιότητας που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με συγκεκριμένες απαιτήσεις διόρθωσης της όρασης, παρέχοντας υψηλότερης ευκρίνειας όραση και ανακούφιση στα καταπονημένα μάτια.

Συνταγογραφούμενοι φακοί οράσεως σε σκελετούς - στυλ χωρίς συμβιβασμούς

Από το Clubmaster, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '50, μέχρι τα πιο πρωτοποριακά σχέδιά μας, κάθε μοντέλο είναι πλήρως προσαρμόσιμο στις οπτικές ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Χωρίς συμβιβασμό – ακριβώς το στυλ που αγαπάτε, με το χρώμα του φακού και την κλίση, ώστε να  μπορείτε να ενσωματώσετε τους οπτικούς φακούς απρόσκοπτα στο προσωπικό σας στυλ. Με χρώματα που κυμαίνονται από το κλασσικό G-15, καθρέφτες και ντεγκραντέ, κάθε ζευγάρι Ray-Ban συνταγογραφούμενων φακών είναι απόλυτα πιστό στον αρχικό σχεδιασμό. 

Στα παρασκήνια της καμπάνιας

Με την καμπάνια Ray-Ban ReVision, γιορτάζουμε τη μουσική μας κληρονομιά με μια σειρά video και εικόνων από δύο τοποθεσίες. Ακολουθούμε έναν νεαρό παραγωγό και έναν μουσικό καθώς δημιουργούν και καταγράφουν ένα κομμάτι, που σας μεταφέρει από το εσωτερικό ενός στούντιο ηχογράφησης στα ιλιγγιώδη ύψη μιας ταράτσας του Λονδίνου. Αποκαλύπτοντάς την τεχνολογία πίσω από τους νέους συνταγογραφούμενους φακούς RayBan, τα γραφικά CGI προβάλλουν τη διαδικασία παραγωγής μπροστά στα μάτια σας. Κάθε γραφικό σκίτσο αντικατοπτρίζει τη  δημιουργία βήμα προς βήμα. Όπως και στο εργοστάσιο Ray-Ban, τα γραφικά ξεκινούν με την κοπή του ακατέργαστου φακού ακριβώς για να ταιριάζει με τους διαχρονικούς σκελετούς.

Στη συνέχεια, ο φρεσκοκομμένος φακός επεξεργάζεται με υψηλή τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας επιφάνειας για να προσφέρει τέλεια όραση σε όλα τα σημεία του φακού – όραση υψηλής ευκρίνειας. Έπειτα, το μπλε φίλτρο ενισχύει τους συνταγογραφούμενους φακούς μειώνοντας την έκθεση σε επιβλαβές μπλε φως από ψηφιακές συσκευές, ενώ για τα συνταγογραφούμενα  γυαλιά ηλίου, η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία που ανακάλυψε η Ray-Ban πριν από όλα αυτά τα χρόνια, προστατεύει τα μάτια από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Τέλος, εφαρμόζεται η εικονική υπογραφή σήματος Ray-Ban. 

Στην καμπάνια ReVision υπάρχουν τέσσερα προϊόντα:


Το κλασικό Aviator επαναπροσδιορίζεται με ένα ολοκαίνουργιο στυλ – nylor μεταλλικός σκελετός με ‘κρεμαστούς’ συνταγογραφούμενους φακούς. Μια νέα έκδοση του διαχρονικού αυτού στυλ.


Μοντέρνος οβάλ σκελετός με καθαρούς συνταγογραφούμενους φακούς. Το συγκεκριμένο μοντέλο κατασκευάζεται στα μέτρα του πελάτη.Το διαχρονικό στυλ Clubmaster της δεκαετίας του '50 σε μια μοντέρνα εκδοχή. Ένα κλασικό ανανεωμένο μοντέλο με ματ μαύρα μεταλλικά πλαίσια και σκούρους μπλε φακούς ηλίου.Οι νέοι σκελετοί Marshal με τολμηρή διπλή γέφυρα σε εξαγωνο σκελετό, στον οποίο ταιριάζουν συνταγογραφούμενοι φακοί ηλίου. Σχεδιασμένο για τους τολμηρούς.