Michael Kors
Michael Kors
ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Αυτά είναι τα αξεσουάρ-κλειδιά που έχουν όλες οι κομψές γυναίκες


Το στιλ σου μπορεί να πει πολλά πράγματα για εσένα.

Και το παιχνίδι του στιλ -κακά τα ψέματα- κρίνεται στα αξεσουάρ. Οι πιο κομψές γυναίκες εκεί έξω το γνωρίζουν καλά και τα παίζουν στα δάχτυλα. Κυριολεκτικά.

Οι λεπτομέρειες αποδεικνύονται πολύ σημαντικές σε κάθε κομψή εμφάνιση και εξασφαλίζουν το «άριστα».

Οι κομψές γυναίκες γνωρίζουν ότι χρειάζονται μόνο μερικά βασικά αξεσουάρ για να απογειώσουν την εμφάνιση τους. Δεν είναι απαραίτητο τα αξεσουάρ να είναι πάντα statement και επιβλητικά. Το μίνιμαλ κάνει αισθητή την παρουσία του μέσα από την στεγνή απλότητα του.

Διαχρονικά κομμάτια μπορούν να συναγωνιστούν και ίσως να υπερσκιάσουν τα σύγχρονα extra στολίδια.

Εμείς αγαπάμε ιδιαίτερα πέντε βασικά αξεσουάρ. Αυτά που κάθε γυναίκα πρέπει να διαθέτει από κοσμήματα μέχρι τσάντες και παπούτσια.

Διαβάστε την λίστα μας.

Εσείς ποια από αυτά έχετε;

Aν η απάντηση είναι όλα, τότε, μάλλον διεκδικείτε μια θέση ανάμεσα στις πιο στιλάτες.

Τα δαχτυλίδια

Αν θες να δημιουργήσεις ένα signature στιλ με τα κοσμήματα, αυτό που έχεις να κάνεις είναι το multi ring. Πολλά μικρά και διαφορετικά δαχτυλίδια θα γίνουν η υπογραφή σου. Με αυτό το κόλπο ποτέ δεν θα αποτύχεις.

Mejuri

Τα nude σανδάλια με λουράκια

Το καλοκαίρι ένα nude σανδάλι είναι απαραίτητο. Μας αρέσουν τα strappy με αρχαιοελληνικό στυλ που είναι απλά και ταιριάζουν με όλα τα παντελόνια και τα φορέματα σου.

Το grecian chic είναι εδώ και οι πιο κομψές το επιλέγουν κάθε καλοκαίρι.

Ancient Greek Sandals

Η τσάντα με το ιδιόμορφο σχήμα

Οι τσάντες του σήμερα είναι κλασικές με μια σύγχρονη ματιά. Από δέρμα με μοναδικό και πρωτότυπο σχήμα γίνονται η πινελιά που έλειπε από κάθε σύνολο και το μεταμορφώνουν.

Danse Lente,Bergdorf Goodman

Τα cat eye γυαλιά

Στον κόσμο των γυαλιών ηλίου, οι τάσεις αλλάζουν συνεχώς, όμως μερικές φόρμες είναι αιώνια chic. Τα Cat-eye , η θηλυκή σιλουέτα που οι γυναίκες έχουν αγαπήσει όσο κανένα άλλο στιλ μέσα στις δεκαετίες είναι τώρα ξανά hot και τζιιιζζζ.

Illesteva

Το κομψό ρολόι

Οι εργαζόμενες γυναίκες γνωρίζουν τη δύναμη ενός κομψού ρολογιού. Επένδυσε σε ένα λεπτό και ντελικάτο σχέδιο για κομψότητα που δεν ξεθωριάζει στον χρόνο.

Folli Follie