Αυτό το Mango φόρεμα το φορούν όλες στο Instagram -Δεν τις αδικούμε, είναι υπέροχο | 0 bovary.gr
Αυτό το Mango φόρεμα το φορούν όλες στο Instagram -Δεν τις αδικούμε, είναι υπέροχο | 0 bovary.gr
MAΞΙ ΦΟΡΕΜΑ

Αυτό το Mango φόρεμα το φορούν όλες στο Instagram -Δεν τις αδικούμε, είναι υπέροχο


Το Mango είναι από τα πιο αγαπημένα μας brand.

Οι άνθρωποι εκεί στο Mango λοιπόν μοιάζει να έχουν βάλει στόχο να γίνει το brand ο επίσημος διαχειριστής θα λέγαμε των τάσεων εκεί έξω.

Κάθε εβδομάδα ανακαλύπτουμε και διαφορετικό κομμάτι από την νέα συλλογή να αποθεώνεται ατο Instagram. Οι πιο στιλάτες γυναίκες έχουν τώρα νέα εμμονή.

Τα Mango girls δεν σταματούν να φορούν αυτό το κομμάτι, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι υπέροχο.

Το cult ρούχο που θέλουν όλες τώρα είναι ένα μάξι, wrap φόρεμα, σε κρεμ απόχρωση και με μεγάλο σκίσιμο στο πλάι. Το φόρεμα έχει κρουαζέ ντεκολτέ, δέσιμο με φιόγκο και χαλαρά βολάν σε όλο το κάτω μέρος και το άνοιγμα στον μηρό.

Είναι δροσερό, αισθησιακό και απόλυτα καλοκαιρινό. Δεν αδικούμε λοιπόν τα κορίτσια στο διάσημο κοινωνικό δίκτυο που έχουν ξετρελαθεί μαζί του.

Είναι από την σειρά Committed, και όσο κι αν σκέφτεστε ότι μπορείτε να το φορέσετε σε ορισμένες μόνο περιστάσεις, γελιέστε.

Είναι πολύ πιο ευέλικτο.

Το μάξι φόρεμα μπορεί να φορεθεί όλη μέρα το καλοκαίρι με σανδάλια, mules ή όμορφες εσπαντρίγιες, αλλά και το βράδυ με πλατφόρμες ή σέξι ψηλοτάκουνα. Μπορείτε φυσικά να το φορέσετε και στους γάμους που είστε καλεσμένη αυτό το καλοκαίρι.

Η θηλυκότητα του είναι ασύγκριτη. Αξίζει να επενδύσετε σε ένα τέτοιο κομμάτι που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες για πολλά καλοκαίρια.

Δείτε πως το φορούν οι fashionista και κάντε το δικό σας.

Θα το βρείτε στα 79,99 € εδώ.