Αυτή η διάσημη ΥouTuber δεν γνώριζε ότι ήταν αλλεργική πριν κάνει  microblading στα φρύδια και να τι της συνέβη | 0 bovary.gr
Αυτή η διάσημη ΥouTuber δεν γνώριζε ότι ήταν αλλεργική πριν κάνει microblading στα φρύδια και να τι της συνέβη | 0 bovary.gr
ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Αυτή η διάσημη ΥouTuber δεν γνώριζε ότι ήταν αλλεργική πριν κάνει microblading στα φρύδια και να τι της συνέβη


Μιλάμε συχνά για τάσεις στην ομορφιά.

Tάση: Η ίδια η λέξη πρέπει να λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψιν. Μια τάση είναι κάτι που ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων υιοθετεί και αυτό σημαίνει ότι κρύβει μεγάλη δύναμη.

Ειδικά σε ό,τι αφορά την ομορφιά, λοιπόν, πριν υιοθετήσουμε μια τάση, πρέπει να σκεφτούμε διπλά -ίσως και τριπλά- αφού η ομορφιά συνδέεται άμεσα και με την υγεία μας.

Το microblading είναι μια πολύ δημοφιλής τάση που τα τελευταία χρόνια υιοθετούν όλο και περισσότερες γυναίκες. Πρόκειται για μια διαδικασία ημιμόνιμου μακιγιάζ στην περιοχή των φρυδιών προκειμένου να δείχνουν πιο γεμάτα.

Όταν η Alissa Ashley -διάσημη ΥοuTuber- αποφάσισε να κάνει microblading στα φρύδια της και να το μοιραστεί με τους ακολούθους της, δεν ήξερε τι την περίμενε.

Στο νέο βίντεο στο κανάλι της που ονομάζεται «My Microblading Experience», δηλαδή «Η εμπειρία μου με το microblading» εξηγεί πώς είχε μια αλλεργική αντίδραση μετά την εφαρμογή της τεχνικής.

Η Alissa Ashley πάντα αισθανόταν ανασφάλεια και δεν της άρεσαν τα λεπτά, με κενά, φρύδια της. Έτσι, ήταν πραγματικά ενθουσιασμένη που θα έκανε microblading: ήταν κάτι που ήθελε να δοκιμάσει καιρό.

Από μια απλή αισθητική αλλαγή στην εμφάνιση της, το microblading μετατράπηκε σε μια τραυματική εμπειρία.

Η ίδια, εξηγεί από την αρχή του βίντεο, ότι ο γιατρός που την ανέλαβε δεν έκανε κανένα απολύτως λάθος και δεν φέρει ευθύνη γι' αυτό που της συνέβη στη συνέχεια.

Όλα πήγαν καλά κατά την διάρκεια του τατουάζ και λίγες ώρες μετά και αφού κοιμήθηκες για λίγο, είδε στον καθρέφτη της κάτι που δεν φανταζόταν.

Τα μάτια της ήταν έντονα πρησμένα στην περιοχή των βλεφάρων και τα ένιωθε όλη την μέρα βαριά. Ο ειδικός σκέφτηκε ότι ήταν μια αλλεργική αντίδραση στην κρέμα που άπλωσε πριν την διαδικασία και προκαλεί μούδιασμα στην περιοχή. Της πρότεινε να σκουπίσει το προϊόν που μπορεί να είχε μείνει πάνω στην περιοχή.

Ωστόσο, η κατάσταση συνέχισε να επιδεινώνεται ώσπου αποφάσισε να πάει στα επείγοντα δωμάτιο για να βεβαιωθεί ότι δεν είχε κάποια λοίμωξη. Εκεί, οι γιατροί έκριναν ότι ο ερεθισμός της ήταν μια αλλεργική αντίδραση.

 

Αν και δεν είναι σίγουρο τι προκάλεσε την αλλεργική αντίδραση, η Alissa Ashley πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι είτε το μελάνι είτε η κρέμα. Για εκείνη είναι ξεκάθαρο ότι η αντίδρασή της δεν είχε καμία σχέση με την ασφάλεια και την υγιεινή της διαδικασίας. Τα πάντα ήταν μίας χρήσεως ή αποστειρώθηκαν καλά. Γι' αυτό συνέστησε στους ακόλουθους της, να δοκιμάσουν ένα τεστ patch και να σκεφτούν τις αλλεργίες τους πριν καταλήξουν στο microblading.

Εντέλει αποφάσισε να μην επαναλάβει την θεραπεία λέγοντας ότι «ουσιαστικά, όλο το τραύμα και το πρόβλημα ήταν για το τίποτα αφού δεν κράτησε πραγματικά». «Θα συνεχίσω να τα γεμίζω με τα μολύβια μου, δεν θα το κάνω ποτέ ξανά αυτό στον εαυτό μου».