#thisisfollifollie: Οι εργαζόμενοι στηρίζουν τον Όμιλο FF Group μέσα από τα social media  | 0 bovary.gr
#thisisfollifollie: Οι εργαζόμενοι στηρίζουν τον Όμιλο FF Group μέσα από τα social media | 0 bovary.gr
11|05|2018 14:06
SHARE
FOLLI FOLLIE

#thisisfollifollie: Οι εργαζόμενοι στηρίζουν τον Όμιλο FF Group μέσα από τα social media


Οι εργαζόμενοι της Folli Follie, με έναυσμα τα πρόσφατα γεγονότα που αφορούν τον Όμιλο, στηρίζουν με το δικό τους δημιουργικό τρόπο την εταιρεία μέσα από τα social media, με μία ισχυρή και «προσωπική» δήλωση, χρησιμοποιώντας το #thisisfollifollie.

Ξεκινώντας από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα από μία σειρά καταστημάτων από ολόκληρη τη χώρα, το #thisisfollifollie φαίνεται να περνά και εκτός συνόρων με αναρτήσεις μεταξύ άλλων από το Χονγκ Κόνγκ, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ισπανία.

Η δυναμική του #thisisfollifollie φαίνεται να κατακτά σιγά σιγά τα social media, με φωτογραφίες και βίντεο εκατοντάδων χρηστών.

 

 

#thisisfollifollie #glyfafa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xara Kotsini (@xarakotsini) στις 10 Μάι, 2018 στις 9:27 πμ PDT


 

What is Folli Follie? #thisisFolliFollie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Panariti (@elenipanariti1) στις 9 Μάι, 2018 στις 10:06 πμ PDT


 

*σε περίπτωση που υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες...* . . #thisisfollifollie #ffgang #ffglowson #teampower #teamspirit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Chanzara (@kat_hanzo) στις 10 Μάι, 2018 στις 11:37 πμ PDT


 

#thisisFolliFollie #follifollie #ffgroup #iamfollifollie folli follie kifisia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Moumou (@maria_moumou) στις 10 Μάι, 2018 στις 7:23 πμ PDT

 

Η ιστορία της εταιρείας

H FolliFollie ξεκίνησε σε μία δημιουργική στιγμή τρελής τρέλας (μετάφραση follifollie στα ιταλικά) από τους Καίτη και Δημήτρη Κουτσολιούτσο, το 1982, με το άνοιγμα του πρώτου FolliFollie καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σόλωνος.

Κινητήριος δύναμη για την ίδρυσή της αποτέλεσε το κοινό δημιουργικό όραμα των ιδρυτών της, οι οποίοι μοιράζονταν την φιλοδοξία να αναπτύξουν ένα ολοκληρωμένο lifestylefashionbrand με ελληνική ταυτότητα και διεθνή χαρακτήρα. 

Ένα success story γεννιέται στην Ελλάδα και εξελίσσεται σταδιακά σε όλο τον κόσμο

Την εμφάνιση της Folli Follie στην απαιτητική ελληνική αγορά κοσμημάτων διαδέχτηκε μια ανεπανάληπτη επιτυχία που ώθησε τους ιδιοκτήτες να διευρύνουν τις κατηγορίες προϊόντων της εταιρείας και στη συνέχεια να επιδιώξουν την επέκτασή της στις χώρες του εξωτερικού.

Η Folli Follie εχει παρουσία στους πιο γνωστούς εμπορικούς δρόμους των πιο κοσμοπολίτικων πόλεων του κόσμου: Λονδίνο (Oxford Street, Regent Street), Χονγκ Κονγκ (Central), Νέα Υόρκη (Madison Avenue), Σίδνεϊ (Macquarie Centre & Queen Victoria Building), Ντουμπάι, Αθήνα, Πεκίνο, Σαγκάη, Σεούλ, Χονολουλού, Γιοχάνεσμπουργκ, Πρετόρια, Κέιπ Τάουν και Μακάο. 

Το 2006 εξαγοράζει την βρετανική Links of London και το 2007 την ELMEC SPORTS και θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία του Ομίλου FF Group. To 2012 o Όμιλος επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον κλάδο Beauty& Cosmetics, κατέχοντας σήμερα σημαντικό μερίδιο της αγοράς, εκπροσωπώντας σημαντικά brands των ShiseidoGroupκαι COTY. 

Διατηρεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο λιανικής και χονδρικής πώλησης στην ελληνική αγορά, αλλά και στην αγορά των Βαλκανίων, με τα attica πολυκαταστήματα και τα FactoryOutlet να αποτελούν τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα κανάλια διανομής και σημεία λιανικής πώλησης του Ομίλου στην Ελλάδα. 

Παράλληλα, ο Όμιλος FF Group έχει ξεκινήσει τη στρατηγική ανάπτυξη των δικών του multibrandconceptstores, Collective, Kix και Sport Loft. Ανάμεσα στις κύριες δραστηριότητες του Ομίλου συγκαταλέγεται και το travelretail, με ισχυρές συνεργασίες με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίου φήμης και ένα ευρύ δίκτυο από branded corners σε διεθνή αεροδρόμια.

Στον πυρήνα του Ομίλου βρίσκεται η ελληνική του ταυτότητα, ενώ οι επιχειρηματικές του ενέργειες εκτείνονται σε όλο τον κόσμο. Η ελληνική δημιουργικότητα, το καινοτόμο επιχειρείν και το ελκυστικό πρόσωπο της Ελλάδας, προβάλλεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τις καμπάνιες της Folli Follie με φόντο τα πιο διάσημα ελληνικά νησιά.

Ακόμη και την περίοδο της ύφεσης, μέσα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια, ο Όμιλος FFGroup στήριξε την ελληνική οικονομία με χιλιάδες θέσεις εργασίας, διατηρώντας την έδρα του στην Ελλάδα και ακολουθώντας ρυθμούς ανάπτυξης τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στο εξωτερικό.