Τα γεωμετρικά αξεσουάρ της Ελεάννας Κατσίρα μεταμορφώνουν και το πιο απλό outfit | 0 bovary.gr
Τα γεωμετρικά αξεσουάρ της Ελεάννας Κατσίρα μεταμορφώνουν και το πιο απλό outfit | 0 bovary.gr
ELEANNA KATSIRA

Τα γεωμετρικά αξεσουάρ της Ελεάννας Κατσίρα μεταμορφώνουν και το πιο απλό outfit


«Κάθε brand λέει μία ιστορία, ακόμη και εν αγνοία του» λέει ένα γνωμικό.

Στην περίπτωση της Ελεάννας Κατσίρα, το ομώνυμο brand με τα δερμάτινα αξεσουάρ και σανδάλια, ξεδιπλώνει σε πολλές παράλληλες ιστορίες την αγάπη της σχεδιάστριας για τις γυναίκες. Μια αγάπη που μετουσιώνεται σε έμπνευση, επιλογή, δημιουργία.

Η Ελεάννα Κατσίρα δημιουργεί αξεσουάρ που δίνουν χαρακτήρα ακόμη και στο πιο απλό outfit.

Αυστηρές γραμμές σε τέλεια φινιρισμένο δέρμα, μέταλλο, κλωστές και σχοινιά συνδυάζονται απροσδόκητα, δημιουργώντας ένα μοναδικό, άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η κοπή και το ράψιμο προδίδουν την ταυτότητά της σχεδιάστριας. 

Το απλό αλλά ταυτόχρονα τόσο ιδιαίτερο ύφος των δημιουργιών της έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά -και στην γκαρνταρόμπα- των γυναικών σε πολλά μέρη του κόσμου όπου αποστέλλει τις δημιουργίες της.

Η συλλογή της με τον τίτλο ΕnD - SeNsE παρουσιάζει τσάντες και αξεσουάρ σε δύο ενότητες:

H σειρά με γραμμικά στοιχεία σε χρωματισμούς μαύρο/nude μπερδεύοντας το rock/chic ύφος σε ενα μοναδικό αποτέλεσμα που εκτοξεύει την γυναικεία  εμφάνιση σε ένα avant garde σύμβολο.

Περιλαμβάνει τσάντες, καπέλα, statement αξεσουάρ και σανδάλια.

Η γεωμετρική all day σειρά με ανορθόδοξους σχηματισμούς, συνδυάζει άσπρα, κόκκινα και μαύρα δέρματα με μεγάλα μέταλλα σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που τονίζει τη θηλυκότητα της σύγχρονης γυναίκας.

Περιλαμβάνει τσάντες, κοσμήματα, αξεσουάρ σώματος και σανδάλια.