PINKO Love bag: Η εμβληματική τσάντα και cult item του εκλεκτικού στιλ εστιάζει στο self empowerment  | 0 bovary.gr
PINKO Love bag: Η εμβληματική τσάντα και cult item του εκλεκτικού στιλ εστιάζει στο self empowerment | 0 bovary.gr
17|05|2018 18:31
SHARE
PINKO

PINKO Love bag: Η εμβληματική τσάντα και cult item του εκλεκτικού στιλ εστιάζει στο self empowerment


Μια διακήρυξη έρωτα που ανανεώνεται διαρκώς και διαδηλώνει μέσα από μια ICON BAG που ξεχωρίζει για το μοναδικό της στιλ και μεταφέρει όλες τις αξίες της ιταλικής δεξιοτεχνίας. 

Δύο πουλιά σχηματίζουν το χαρακτηριστικό μονόγραμμα Love Bird στη μεταλλική αγκράφα της LOVE BAG συμβολίζοντας την πιο αγνή αγάπη και την ίδια στιγμή την ελευθερία, τη δύναμη και την ελαφρότητα που διακρίνουν το θηλυκό σύμπαν που εκθειάζει η PINKO. 

Τα γραφικά αποτελούν δήλωση αυτοέκφρασης, ενώ τα σλόγκαν είτε ψιθυρίζουν λόγια αγάπης είτε φωνάζουν δυνατά συνθήματα self empowerment, προσωπικής ενδυνάμωσης: Love Me Tender, Together Forever και Believe in Yourself , You Are Strong. 

Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 της PINKO LOVE BAG ερμηνεύει τα σύγχρονα κλασικά υλικά και patterns, όπως το μπουκλέ, η δαντέλα, οι ρίγες, η παραλλαγή με λεπτομέρειες και τεχνικές αντιθέσεων: καρφιά, τρουκ, κονκάρδες, κρύσταλλα, πέρλες, απρόσμενες συνθέσεις και tropi-cool φυλλώματα. Η αλυσίδα σε επάργυρη ή χάλκινη εκδοχή αποτελεί κλασικό στοιχείο με διαχρονική εσάνς. 

Η mini έκδοση τώρα κάνει comeback: μικρή, συμπαγής, εξαιρετική.

Η κατασκευή της τιμά την ιταλική παράδοση και γούστο. Πολύτιμα φινιρίσματα όπως κεντήματα και κοφτά, ενθέσεις και απλικέ είναι δουλεμένα αποκλειστικά από τα πιο επιδέξια χέρια.
Μια εμβληματική τσάντα που είναι ήδη cult item του πιο εκλεκτικού στιλ. 

Η PINKO αποφάσισε να εμπιστευθεί το CERTILOGO (certilogo.com) για την προώθηση ενός τόσο ξεχωριστού αξεσουάρ και για να το προστατεύσει από τις απομιμήσεις. Κάθε LOVE BAG συνδέεται με έναν μοναδικό κωδικό ο οποίος πιστοποιεί την αυθεντικότητά της και μπορεί να ελεγχθεί online ή μέσω application οποιαδήποτε στιγμή.