Για πρώτη φορά ο οίκος Pedro Garcia σε ένα limited time pop up στο νησί των ανέμων
PEDRO GARCIA

Για πρώτη φορά ο οίκος Pedro Garcia σε ένα limited time pop up στο νησί των ανέμων

Ο αγαπημένος μας luxury Ισπανικός οίκος χειροποίητων υποδημάτων και αξεσουάρ υποδέχεται το καλοκαίρι σε Ελληνικό νησί.

Μετά από μια σειρά διεθνών pop-ups σε πόλεις όπως Χονγκ Κονγκ, Τόκιο και Σιγκαπούρη μεταξύ άλλων, ο Pedro Garcia δημιουργεί το πρώτο Ελληνικό pop – up για λίγες μόνο μέρες τον Ιούλιο, στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο.

Από τις 12 μέχρι και τις 30 Ιουλίου όσοι θα βρίσκονται στο πανέμορφο νησί, θα έχουν την ευκαιρία μέσα από το κατάστημα Simple Caracters να δοκιμάσουν αλλά και να αποκτήσουν ξεχωριστά κομμάτια από την φετινή συλλογή Disco και φυσικά την αποκλειστική σειρά από πέδιλα που δημιουργήθηκε μαζί με τον Βρετανικό οίκο μόδας Temperley London.

Slides, σανδάλια, mules μαζί με wedges και heeled booties αλλά και sneakers. Σε υλικά όπως το κλασσικό φθαρμένο πολυτελές σατέν του οίκου αλλά και με το φετινό hit, το υλικό της

Event! Το κοινό του brand θα έχει επίσης την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους creative directors του οίκου, που παραμένει ακόμα οικογενειακή υπόθεση, Dale Dubovich και Pedro Garcia, οι οποίοι θα κάνουν μια ξεχωριστή εμφάνιση στο κατάστημα στις 14 Ιουλίου μαζί με global celebrities που αγαπούν και στηρίζουν χρόνια τον brand.