Aυτά τα σκουλαρίκια είναι κόλλημα -Δεν θα θες να τα αποχωριστείς στιγμή  | 0 bovary.gr
Aυτά τα σκουλαρίκια είναι κόλλημα -Δεν θα θες να τα αποχωριστείς στιγμή | 0 bovary.gr
ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Aυτά τα σκουλαρίκια είναι κόλλημα -Δεν θα θες να τα αποχωριστείς στιγμή


Από τις belt bags μέχρι τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου, το 2018 αποδεικνύεται ότι είναι η χρονιά των statement αξεσουάρ.

Και ενώ μας ενθουσιάζουν όλες αυτές τις τάσεις, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάποιες από αυτές δεν ταιριάζουν σε όλες μας ή δεν κολακεύουν κάθε σωματότυπο με τον ίδιο τρόπο.

Ευτυχώς τα σκουλαρίκια δεν είναι από αυτές τις τάσεις και μπορούμε να τα φοράμε άφοβα.

Επειδή τα τολμηρά statement σκουλαρίκια δεν περνούν απαρατήρητα, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο ζευγάρι και να τα φορέσετε με στιλ.

Βρήκαμε, λοιπόν, τα πιο όμορφα σκουλαρίκια που είναι και εντυπωσιακά και ευκολοφόρετα.

Τα κομψά κρεμαστά σκουλαρίκια Lele Sadoughi είναι τέλεια για το καλοκαίρι. Με μίνιμαλ σχέδιο και όμορφες αποχρώσεις, είμαστε απόλυτα πεπεισμένες ότι αυτό το στιλ θα ταιριάζει με τον τύπο ή το μήκος των μαλλιών, τον τόνο του δέρματος και το προσωπικό στιλ των περισσότερων. Με διακριτικές πινελιές έντονου χρώματος που τα κάνουν ξεχωριστά.

Ακολουθεί ένας οδηγός για να βρείτε το δικό σας διαχρονικό ζευγάρι:

1 Neutral αποχρώσεις

Εάν είστε fashion maximalist, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι μερικοί άνθρωποι δεν αγαπούν τα έντονα χρώματα. Οι ουδέτερες αποχρώσεις μπορούν να φορεθούν από όλους και είναι πάντα chic. Έτσι τα σκουλαρίκια είναι η τέλεια δικαιολογία. Ταιριάζουν σε κάθε χρώμα μαλλιών και επιδερμίδας ενώ με μικρές πινελιές χρώματος θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

2 Δώστε προτεραιότητα στο μήκος ή το πλάτος

 Τα σκουλαρίκια της σεζόν είναι εξαιρετικά φαρδιά και ογκώδη. Τα oversized σχήματα μπορούν να «επισκιάσουν» τα χαρακτηριστικά σας ειδικά αν έχετε λεπτό πρόσωπο. Επιλέξτε αυτά που είναι σε αρμονία με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. 

3. Βρείτε ένα διαχρονικό στυλ

Αγαπάμε τις φούντες, τα έντονα μοτίβα και τα γεωμετρικά σχήματα όσο και ο καθένας, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι διαχρονικά. Εάν θέλετε πραγματικά κάτι που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη για χρόνια, χρειάζεστε κάτι απλό και κλασικό.

Αυτά τα σκουλαρίκια τα έχουν όλα. Υπέροχη αισθητική και διακριτική κομψότητα.

Αποκτήστε τα εδώ.