H Swarovski έλαμψε στα βραβεία μόδας CFDA | 0 bovary.gr
H Swarovski έλαμψε στα βραβεία μόδας CFDA | 0 bovary.gr
08|06|2018 15:27
SHARE
SWAROVSKI

H Swarovski έλαμψε στα βραβεία μόδας CFDA


Η Swarovski και το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA) γιόρτασαν τους νικητές και τους τιμώμενους των βραβείων CFDA Fashion Awards 2018 τη Δευτέρα, 4 Ιουνίου, στο Μουσείο Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη.

Φέτος είναι η 17η συνεχή χρονιά συνεργασίας της Swarovski με το CFDA για τα αναγνωρισμένα βραβεία. Η οικοδέσποινα της τελετής ήταν η Issa Rae, το αστέρι της επιτυχίας του HBO "Insecure". Ηθοποιός, συγγραφέας και διευθύντρια, η Issa Rae επέλεξε ένα ειδικά σχεδιασμένο Pyer Moss μπλε φόρεμα με χειροποίητο πλέγμα κεντημένο με 180.000 μπλε και διάφανα κρύσταλλα Swarovski. Η Rae ήταν επίσης η πρώτη γυναίκα που φιλοξένησε τα βραβεία από το 2009. 

Η Karlie Kloss παρουσίασε το βραβείο Swarovski Ανερχόμενου Ταλέντου που δόθηκε στον Sander Lak για το Sies Marjan. Θα του δοθεί επίσης αξιοσημείωτη οικονομική υποστήριξη από τη Swarovski καθώς και η παραχώρηση πολλών και καινοτόμων κρυστάλλων της εταιρείας.

Η Diane von Furstenberg βραβεύτηκε με το Βραβείο Swarovski για Θετική Αλλαγή από τον μαθητή Delaney Tarr του σχολείου Parkland. Το βραβείο τιμά ένα άτομο στην αμερικανική βιομηχανία μόδας που έχει επηρεάσει θετικά τις αμερικανικές κοινότητες και έχει βελτιώσει την ευημερία των άλλων. 

Η Karlie Kloss φόρεσε Atelier Swarovski by Jason Wu
Η Karlie Kloss φόρεσε Atelier Swarovski by Jason Wu

Η Nadja Swarovski, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Swarovski, δήλωσε: «Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που η Swarovski και το CFDA συνεργάστηκαν για να αναγνωρίσουν τα ταλαντούχα μυαλά της βιομηχανίας μας στα CFDA Fashion Awards. Έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την αλλαγή και την εξέλιξη της αμερικανικής βιομηχανίας μόδας τις τελευταίες δύο δεκαετίες υπήρξε αληθινή έμπνευση και τιμή». Και συνέχισε: «Στο μυαλό μου γιορτάζουμε τη μόδα όχι μόνο στην ατόφια μορφή της δημιουργίας όμορφων υφασμάτων που μας κοσμούν, αλλά ως μια πραγματική αντανάκλαση του πνεύματος των καιρών. Είναι σημαντικό να υπενθυμίζουμε, ότι επηρεάζουμε περισσότερα πράγματα από αυτά που απλά «είναι στη μόδα», καθώς η ίδια η μόδα αποτελεί σημαντική διέξοδο της προσωπικής έκφρασης και εσωτερικής ενδυνάμωσης του κάθε ανθρώπου». 

Το εύρος και το βάθος του ταλέντου που τιμάται στα CFDA Fashion Awards είναι η τέλεια απόδειξη ότι η αμερικανική μόδα είναι μια παγκόσμια δύναμη", δήλωσε ο Steven Kolb, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CFDA. "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Nadja Swarovski και τη Swarovski για τη συνεχή στήριξη των CFDA Fashion Awards και της αμερικανικής μόδας".

Η Kaia Gerber φόρεσε κολάν από κρύσταλλα Swarovski και μια τσάντα φτιαγμένη με κρύσταλλα Swarovski του ALEXANDER WANG από τη συλλογή Fall Winter 2018
Η Kaia Gerber φόρεσε κολάν από κρύσταλλα Swarovski και μια τσάντα φτιαγμένη με κρύσταλλα Swarovski του ALEXANDER WANG από τη συλλογή Fall Winter 2018

Περίπου 2 εκατομμύρια κρύσταλλα Swarovski έλαμψαν εκείνο το βράδυ σε κομμάτια όπως ένα κρυστάλλινο γλυπτό, ένα κρυστάλλινο βάθρο, επιτραπέζια διακόσμηση και πολλά άλλα.

Κάθε επισκέπτης έλαβε ένα Swarovski crystal fashion patch περιορισμένης έκδοσης. Οι Nadja Swarovski, Jason Wu, Kenneth Cole, Rosie Assoulin και Tabitha Simmons σχεδίασαν patches που είναι διαθέσιμα για αγορά σε πέντε τοποθεσίες Swarovski στη Νέα Υόρκη μέχρι τις 14 Ιουνίου, με το 100% των εσόδων να επωφελούνται από το Ίδρυμα CFDA.