Solid & Striped x Re/done -Δύο αγαπημένα brand δημιουργούν μια εντυπωσιακή συλλογή μαγιό | 0 bovary.gr
Solid & Striped x Re/done -Δύο αγαπημένα brand δημιουργούν μια εντυπωσιακή συλλογή μαγιό | 0 bovary.gr
NEA ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Solid & Striped x Re/done -Δύο αγαπημένα brand δημιουργούν μια εντυπωσιακή συλλογή μαγιό


Το περασμένο καλοκαίρι, λίγο πριν επιλέξουμε μαγιό στραφήκαμε στα στιλ που δοξάστηκαν στο παρελθόν.

Ψηλόμεσες σιλουέτες και ρετρό αισθητική ήρθαν ξανά στο προσκήνιο και τα 80s και 90s έκαναν επέλαση και στο swimwear.

Και φυσικά το καλοκαίρι τίποτα δεν ταιριάζει περισσότερο με το μαγιό μας από ένα τζιν σορτς.

Έτσι, όταν ένα από τα πιο δημοφιλή και κομψά brand μαγιό συνεργάζεται με ένα από τα καλύτερα vintage denim label, το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη συλλογή για το καλοκαίρι. Η είδηση της συνεργασίας του Solid & Striped με το Re / Done μας έφτιαξε την διάθεση.

Τα δύο αγαπημένα brands δημιούργησαν μια special συλλογή εμπνευσμένη από τρεις γειτονιές του Hollywood, Venice, και Malibu.

Κάθε κιτ περιλαμβάνει ένα μπικίνι, ένα σορτς, ένα τζιν και ένα μπουφάν ή hoodie. Τα σχέδια, τα οποία είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο σήμερα στο Solid & Striped και Re / Done, αντικατοπτρίζουν την εμφάνιση των LA 70s, 80s και 90s, με tie dye και graphic prints, vintage τοπ μαγιό και two pieces.

 

 

 

«Το denim cut short είναι iconic και συνδυάζει τη νοσταλγία και τον ρομαντισμό του Λος Άντζελες. Θέλαμε να αναβιώσουμε την παλιά γοητεία και το glamour του κόσμου του Χόλιγουντ, την sporty αισθητική και κουλτούρα στην παραλία του Μαλιμπού και του Βένις» δηλώνει ο Isaac Ross, ιδρυτής της Solid & Striped.

Η καμπάνια της συλλογής έχει ως κεντρικό πρόσωπο την ξανθιά καλλονή Romee Strijd που εκφράζει τέλεια το ύφος του California girl. Η φωτογράφιση έγινε από την Clara Ballard και την στιλίστρια Mel Ottenberg και μας ταξιδεύει στο Malibu με ρετρό underwire top, τα κλασικά κομμένα denim shorts και motocross μοτίβα αλά Claudia Schiffer.

 

 

 

 

«Το Λος Άντζελες βρίσκεται στην ψυχή του brand, κάτι που έκανε την όλη τη διαδικασία σούπερ οργανική», λέει ο Sean Barron, συνιδρυτής RE / DONE.

Όσο για εμάς, με μια πρώτη ματιά στην συλλογή μπορούμε να εγγυηθούμε πως σύντομα θα είναι παντού στο Ιnstagram.

Αποκτήστε την εδώ.