H Puma & η MCM δημιούργησαν το απόλυτο sneaker | 0 bovary.gr
H Puma & η MCM δημιούργησαν το απόλυτο sneaker | 0 bovary.gr
12|06|2018 15:54
SHARE
PUMA & MCM

H Puma & η MCM δημιούργησαν το απόλυτο sneaker


Όταν δύο brands-μύθοι, όπως η Puma και η MCM, ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα μίας τέτοιας συνεργασίας δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από εντυπωσιακό.

Με αφορμή την 50 η επέτειο του εμβληματικού Suede sneaker της Puma, τα δύο brands συνεργάστηκαν στενά για να παρουσιάσουν ένα κλασικό παπούτσι και την ίδια στιγμή ανανεωμένο με την έντονη και γεμάτη λογότυπα αισθητική του γερμανικού brand.

Από την πρώτη του παρουσίαση το 1968 στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Μεξικό, μέχρι τη μετατροπή του στο απόλυτο υπόδημα γηπέδου στις ημέρες δόξας του αμερικάνικου μπάσκετ στην Νέα Υόρκη, το Suede είναι ένα παπούτσι διαχρονικό, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής των φανατικών οπαδών του, από το ταρτάν, στο γήπεδο και από εκεί στο δρόμο και από τη γεμάτη υπερβολή εποχή των ‘80s στην πολύβουη ζωή του σήμερα.

Ταυτόχρονα, ο Visetos καμβάς της MCM με το χαρακτηριστικό της λογότυπο, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1976, αποτελεί ένα σύμβολο μόδας και δημιουργικότητας για τις απανταχού fashionistas.

Σήμερα, η MCM συναντά την κληρονομιά του Suede και την ερμηνεύει εκ νέου μέσα από ένα πρίσμα σύγχρονης πολυτέλειας, δημιουργώντας μία συλλεκτικής έκδοσης συλλογή υποδημάτων.

Τα sneakers Puma x MCM αποτίουν φόρο τιμής στις ημέρες δημιουργίας του hip hop, τότε που τα brands αποτέλεσαν για πρώτη φορά τρόπο έκφρασης της εκάστοτε μουσικής κουλτούρας, και μεταφέρουν το πνεύμα εκείνης της εποχής εναρμονισμένο με την αστική αισθητική του σήμερα.

Φτιαγμένο στην Ιταλία, το Puma x MCM sneaker διατηρεί τις γραμμές του iconic υποδήματος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και τις υφές του.

O κομψός και ανθεκτικός καμβάς Visetos επανασχεδιάζεται ειδικά για το Suede, προκειμένου να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση, ενώ η λαμπερή γυαλιστερή πλάκα στη γλώσσα του παπουτσιού που φέρει το λογότυπο MCM καθώς και ένα μοναδικό σειριακό αριθμό, τονίζει ακόμα περισσότερο την αποκλειστικότητα του εν λόγω υποδήματος.

Η γυναικεία και ανδρική συλλογή υποδημάτων των επετειακών Puma x MCM Suede sneakers διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Καλογήρου και στο Kalogirou.com.