Shutterstock
Shutterstock
FRINGES AGAIN

Aυτή είναι η affordable τάση που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και πρoτείνουν φέτος οι σχεδιαστές


Υπάρχει ένας έξυπνος στιλιστικός κανόνας που πολύ συχνά ακολουθούμε.

Ο κανόνας 70-30 λέει ότι το 70% της ντουλάπας σας πρέπει να αποτελείται από κλασικά κομμάτια και το 30% μπορεί να είναι μοντέρνα και statement κομμάτια, τάσεις που αναδύονται κάθε εποχή.

Επειδή, όμως, αυτά τα κομμάτια αλλάζουν αρκετά συχνά και συνεχώς εμφανίζονται νέες τάσεις να δοκιμάσει κανείς, θέλουμε να είναι και προσιτά. Ταυτόχρονα, θέλουμε να ταιριάζουν και σε όλες. Και αυτή η τάση τα συνδυάζει και τα δύο.

Η τάση που επανέρχεται κάθε τόσο στα runways άλλοτε διακριτικά και άλλοτε με δυνατή «φωνή» και μπορείτε να υιοθετήσετε εύκολα και χωρίς μεγάλο κόστος είναι τα κρόσσια.

Για την άνοιξη/καλοκαίρι 2018, πολλοί ήταν οι σχεδιαστές που ενέταξαν την παιχνιδιάρικη λεπτομέρεια στις συλλογές τους. Και μάλιστα σε πολλές, διαφορετικές μορφές. Σε ρούχα και αξεσουάρ τα κρόσσια ήταν παρόντα, κοντά και μαζεμένα σε χαριτωμένες φουντίτσες πάνω σε τοπ και στο τελείωμα φορεμάτων, αλλά και πιο μακριά και εντυπωσιακά όπως εκείνα του οίκου Celine.

Και οι οίκοι Altuzarra και Loewe ήταν ανάμεσα σε εκείνους που οραματίστηκαν τα κρόσσια να κινούνται όμορφα σε κάθε βήμα αυτό το καλοκαίρι. 

 

 

Στην καλοκαιρινή τους version, τα κρόσσια στολίζουν μποέμ fashion items, όπως μακριά φορέματα, crochet και αξεσουάρ από ψάθα.

Αν πρόκειται να πάτε σε κάποιο μουσικό φεστιβάλ είναι must, ενώ οι πιο τολμηρές θα το φορέσουν με καουμπόικες μπότες και καπέλα.

 

 

 

 

 

 

Εμείς βρήκαμε τα πιο chic και προσιτά κομμάτια για να αντιγράψετε το στιλ.

Zara

H&M