Instagram: @stylebop
Instagram: @stylebop
ΑΝΕΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ

Αυτά είναι τα άνετα τακούνια που μπορείτε να φορέσετε στους γάμους της σεζόν


Πιθανότατα όλες είστε καλεσμένες σε έναν τουλάχιστον γάμο ή βάφτιση αυτή τη σεζόν.

Τα παπούτσια που θα φορέσετε στους γάμους του καλοκαιριού είναι τόσο σημαντικά για το outfit σας όσο -σχεδόν- και το φόρεμα.

Από την άλλη, το στιλ της εντυπωσιακής καλεσμένης απαιτεί ψηλοτάκουνα. Σε καμία, όμως, δεν αρέσουν οι οδυνηρές φουσκάλες και τα πόδια που πονάνε.

Αυτό που χρειάζεστε είναι κομψά παπούτσια που δεν περνούν απαρατήρητα και ταιριάζουν με το φόρεμά σας: παπούτσια άνετα που μπορείτε να φοράτε και με τα οποία μπορείτε να χορεύετε για ώρες.

Έχουμε πάρει, πια, το μάθημά μας και θα αφήσουμε τα πολύ ψηλά τακούνια στο σπίτι. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τα κατάλληλα παπούτσια με τακούνι, που μπορείτε να φορέσετε σε κάθε γάμο το καλοκαίρι. Δημιουργήσαμε μια λίστα με όλα τα ζευγάρια που μπορείτε να δοκιμάσετε. Κάποια από αυτά, ίσως, δεν τα είχατε σκεφτεί.

1 Η πλατφόρμα από σχοινί

Είναι, ίσως, η καλύτερη εκδοχή της πλατφόρμας που μπορείτε να φορέσετε σε έναν καλοκαιρινό γάμο. Θα σας δώσει το απαραίτητο ύψος, συγκρατεί τους αστραγάλους, ενώ το σχοινί «κλέβει» το χοντροκομμένο εφέ.

Joie,Shopbop

 

  

2 Πέδιλα με block τακούνι

Έχουμε ξαναπεί ότι τα block heels είναι τα πλέον άνετα τακούνια που μπορείτε να φοράτε από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ και να είστε ultra-chic. Tο χοντρό και σταθερό τακούνι χαρίζει ύψος και άνεση σε κάθε βήμα.

Schutz, Shopbop

3 Το πολύχρωμο mule

Τα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι μεγάλη τάση, το ίδιο και τα mules. Αν, λοιπόν,  το επιτρέπει το outfit σας συνδυάστε τα. Τα mules είναι θηλυκά και δροσερά, ενώ το χρώμα και οι μεταλλικές λάμψεις θα δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά στο σύνολο.

ALICE + OLIVIA, Nordstrom

4 Γόβες με χαμηλό τακούνι

Αν προτιμάτε pumps και γόβες τότε καλύτερα το τακούνι να είναι όσο το δυνατόν πιο χαμηλό και ξεκούραστο.

 

FRANCESCO RUSSO, Νοrdstrom

 

5 Kλασικά strappy πέδιλα

Τίποτα πιο όμορφο από το κλασικό. Μίνιμαλ πέδιλα με λεπτεπίλεπτα λουράκια, που δεν πιέζουν πολύ το πόδι και δένουν με ασφάλεια στον αστράγαλο. Είτε επιλέξετε λεπτό είτε block τακούνι το σίγουρο είναι ότι έχετε τον τίτλο της πιο κομψής στο τσεπάκι σας.

Nine West, Nordstrom

6 Το kitten heel mule

Για εσάς που θέλετε να κάνετε την διαφορά με ένα παπούτσι που δείχνει fashionable και μοντέρνο. Τα mules με χαριτωμένο kitten τακουνάκι είναι αυτό ακριβώς και δεν θα σας δυσκολέψουν.

GIANVITO ROSSI,Net-a-Porter

 

7 Tα slingbacks

Οι γόβες με άνοιγμα στην φτέρνα και λουράκι είναι επίσης πολύ σταθερές και αυτή την σεζόν αποκτούν τα πιο όμορφα σχέδια και στολίδια.

Mango

8 Πέδιλα από pvc

Το pvc είναι ένα σχετικά μαλακό υλικό και από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος. Δοκιμάστε πέδιλα με διαφάνειες που αποκαλύπτουν με τον πιο σέξι τρόπο τα πόδια.

Sol Sana