Shutterstock
Shutterstock
ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΣΕΡΟΥΜ

Φήμες λένε ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα serum που γνώρισε ποτέ η ομορφιά


Στον κόσμο της ομορφιάς, είναι πάρα πολύ εύκολο να ανατραπούν όλα. Υπάρχουν όμως διαχρονικά προϊόντα που δεν χάνουν τη λάμψη τους στο χρόνο. Που μπορούν και ανταγωνίζονται τα καινούργια και τα καλύτερα.

Μιλάμε για ένα serum, έναν ορό που έχει αποδείξει την αξία του, το Clarins Double Serum.

Έχουν περάσει δεκαετίες και ενώ μοντέρνα και πολυτελή νέα μπουκαλάκια αναδύονται σε όλο το διαδίκτυο, η φόρμουλα του Clarins Double Serum φαίνεται ότι είναι αξεπέραστη.

Και θα σας εξηγήσουμε τον λόγο.

Έχοντας ξεκινήσει το 1985, ο ορός έχει καταφέρει να συμβαδίσει τέλεια με την τεχνολογική πρόοδο. Ο οίκος Clarins συνέχισε να βρίσκει τρόπους για να κάνει αυτή διάσημη φόρμουλα ακόμα καλύτερη, αναβαθμίζοντάς την επτά φορές από την κυκλοφορία της.

Οι νεότερες εκδόσεις είχαν πάντα την ίδια λάμψη, και κάτι παραπάνω, για να εξασφαλίσουν ότι το προϊόν δούλευε καλύτερα από ποτέ.

Και φυσικά, αυτός ο ορός 8ης γενιάς είναι η πιο σούπερ έκδοση. Μπορεί να αποκαλείται ορός ελέγχου της γήρανσης, αλλά εμείς ξέρουμε πως είναι πολλά περισσότερα.

 

 

Στο εσωτερικό βρίσκονται 20 φυτικά εκχυλίσματα που βοηθούν τα κύτταρα του δέρματος να εκτελέσουν πέντε βασικές λειτουργίες: ενυδάτωση, θρέψη, οξυγόνωση, προστασία και παραγωγή. Δεν χρειάζεται να τα μάθετε όλα, αλλά τα βασικά περιλαμβάνουν quinoa, το δέντρο της ζωής και κρίταμο (marsh samphire) που αυξάνουν τα επίπεδα υγρασίας, καθώς και το εντελβάις (edelweiss) και το κρίνο τζίντζερ για να εξουδετερώσουν τα αποτελέσματα των ενοχλητικών ελευθέρων ριζών.

Με αυτή την νέα φόρμουλα ήρθε ένα καινούργιο συστατικό, ο κουρκουμάς (turmeric). Είναι ένα συστατικό που η μάρκα ανίχνευσε κατά την έρευνα της για την κυτταρική επικοινωνία, βρίσκοντας ότι μπορεί να βοηθήσει τα κύτταρα του δέρματος να εργαστούν μεταξύ τους για να πραγματοποιήσουν τις παραπάνω λειτουργίες.

Η μόνη θεραπεία αντιγήρανσης σε δύο φάσεις, υδάτινη και λιπιδική.

- Πιο σφριγηλή επιδερμίδα, ορατή λείανση των ρυτίδων
- Αποκατάσταση της λάμψης και της ομοιομορφίας του χρώματος
- Σμίκρυνση των πόρων
Το Double Serum γίνεται όλο και πιο δημοφιλές με περισσότερα από 3000 tag #clarinsdoubleserum να αποδεικνύουν την λατρεία των γυναικών.

Είναι πλούσιο και πολυτελές, αλλά δεν «κάθεται» και δεν κολλάει στο δέρμα, όπως τόσοι πολλοί οροί κάνουν. Δεν ξεφλουδίζει και απορροφάται εύκολα, ενώ μπορεί να λειτουργήσει καλά με άλλα προϊόντα περιποίησης. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το χρίζουν κλασικό και τόσο επιτυχημένο.

 Το Double Serum κοστίζει 64,56 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.