Oysho
Oysho
STRANDLIGHTING

Strandlighting -Αυτή είναι η νέα τεχνική στο χρώμα των μαλλιών για το καλοκαίρι


Μας αρέσει η ανανέωση.

Και όταν μιλάμε για ανανέωση, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι μια μικρή ή μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά μας.

Ειδικά το καλοκαίρι κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε τα τέλεια ξανοίγματα, σαν αυτά που δημιουργεί ο ήλιος στα μαλλιά μας. Ετσι, όταν ακούσαμε γι' αυτή τη νέα τεχνική ξανοίγματος των μαλλιών, έπρεπε να μάθουμε περισσότερα.

Υπόσχεται να μεταμορφώσει τα μαλλιά μας και να τους δώσει αυτό το τέλειο εφέ που βλέπουμε ήδη παντού στο Intagram feed μας.

Strandlighting.

Αν έχετε δοκιμάσει το highlighting ή balayage, θα ξέρετε ότι το να βγείτε από το κομμωτήριο με τέλειες ανταύγειες σαν φυσικές και χωρίς «μπαλώματα» είναι κάτι πραγματικά δύσκολο, όσο ταλαντούχος κι αν είναι ο κομμωτής σας.

Με την νέα αυτή τεχνική, όμως, δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα.

Πιο περίπλοκη από τις κλασικές ανταύγειες και το αγαπημένο balayage, η μέθοδος επιτυγχάνεται με ελεύθερο χέρι και περιλαμβάνει τον διαχωρισμό και τη βαφή ελάχιστων μαλλιών κάθε φορά, αντί για ολόκληρη τούφα. Το αποτέλεσμα γίνεται πιο «μαλακό», ομοιόμορφο, φυσικό.

 

 

Swipe to see the after shot! Fun color correction that day ✔️ I love making people happy ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DEBBIE (@debbie_benavides) στις 24 Ιαν, 2018 στις 6:47 πμ PST

 

Το ολοκαίνουργιο αυτό hair trend είναι ιδανικό για όσες θέλουν να ανοίξουν λίγο το χρώμα στα μαλλιά τους, χωρίς να κάνουν μια δραματική αλλαγή.

Οι πιο ανοιχτές τούφες αναμειγνύονται με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας πολύ εύκολα και ομοιόμορφα επιτρέποντας το χρώμα της βάσης να διαφαίνεται.

Ακριβώς όπως τα highlights, τα αλουμινόχαρτα βοηθούν στον διαχωρισμό κάθε τούφας, όμως, επειδή η ποσότητα των μαλλιών είναι ελάχιστη, θα αποφύγετε το χρώμα που σχηματίζει «ρίγες» και να σας χαλάει την εμφάνιση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η βαφή πρέπει να ξεκινάει απευθείας από την γραμμή των μαλλιών, για να χαρίζει φως σε όλο τους το μήκος και να δείχνει όσο το δυνατόν πιο φυσικό.

Το ξανθό δεν είναι το μόνο χρώμα που μπορείτε να πετύχετε με την μέθοδο. Το Strandlighting γίνεται τόσο σε κόκκινο όσο και σε rose-gold αποχρώσεις και δείχνει υπέροχο.

Αν σκεφτόσασταν, λοιπόν, να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας εν όψει καλοκαιριού, πρέπει να το δοκιμάσετε.