50 χρόνια Puma Suede με νέο κατάστημα Select Store στο Κολωνάκι | 0 bovary.gr
50 χρόνια Puma Suede με νέο κατάστημα Select Store στο Κολωνάκι | 0 bovary.gr
26|06|2018 14:08
SHARE
PUMA SUEDE

50 χρόνια Puma Suede με νέο κατάστημα Select Store στο Κολωνάκι


Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε o εορτασμός των 50 χρόνων PUMA Suede, με τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Select store στο Κολωνάκι, από το περιοδικό Ozon!

Το πιο festive επετειακό party για τα 50 χρόνια κυκλοφορίας του θρυλικού sneaker Puma suede, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο ολοκαίνουριο PUMA Select στο Κολωνάκι. Το απόλυτο destination του prime athletic style, επιλέχθηκε από το Urban fashion περιοδικό ΟΖΟΝ Raw για τον μεγάλο εορτασμό Puma Suede 50!  

Για τους λάτρεις των sneakers, τα PUMA Suede σημαίνουν έκφραση, δημιουργία και έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη μόδα, τη μουσική, την urban τέχνη και το streetstyle.

Ο δυνατός χαρακτήρας των PUMA Suede αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το περιοδικό OZON Raw, το οποίο όλο αυτό το διάστημα είχε ως μοναδικό του στόχο να επιλέξει 50 πρόσωπα της Αθήνας, τα οποία έχουν ως κοινό παρονομαστή την αγάπη τους για τα Suede και την ανάγκη για έκφραση!

Αφού λοιπόν φωτογραφήθηκαν, αναδεικνύοντας τα αγαπημένα τους sneakers με το δικό τους μοναδικό στιλ, μίλησαν μεταξύ άλλων για την αγάπη τους στα Suede και έδωσαν ραντεβού στα εγκαίνια του νέο καταστήματος PUMA Select!

H γιορτή ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα, με όλους τους λάτρεις της Suede κουλτούρας να καταφθάνουν στο νέο κατάστημα για να ευχηθούν στο μεγάλο επετειακό party!

Χριστίνα Κοντοβά
Χριστίνα Κοντοβά

Το κλίμα ήταν άκρως εορταστικό, με τον dj Noiz να διαλέγει την μουσική και τον B-boy Zoob να «απαντά» με breakdance!

Κοντά στους καλεσμένους βρισκόταν η μπίρα με τις λιγότερες θερμίδες Heineken Light και η γευστική Lemon Lemon sparkling lemonade, δροσίζοντάς τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

“Highlight” της εκδήλωσης ήταν το τεράστιο PUMA Suede που έφτασε αποκλειστικά για το επετειακό event, δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους να φωτογραφηθούν μαζί του.

Στο background και σε ένα tailor-made video, εμφανίζονταν οι φωτογραφήσεις των 50 celebrities με τα αγαπημένα τους Suede sneakers, μοιράζοντας fashion tips και δημιουργώντας νέα trends.

Βασιλική Ρούσσου
Βασιλική Ρούσσου

Πρόσωπα από το χώρο του θεάματος, της μουσικής αλλά και γνώριμοι φίλοι του περιοδικού OZON Raw και της PUMA είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν τα 50 χρόνια!

Κοινή διαπίστωση όλων, το υπέροχο σκηνικό που αντικρίζει κανείς μόλις επισκεφθεί το ολοκαίνουριο PUMA Select store και γνωρίσει τις classic retro, select & fashion συλλογές.

Το party δεν είχε ακόμη τελειώσει! Η τούρτα που είχε σχήμα κόκκινου παπουτσιού από το ζαχαροπλαστείο Παπασπύρου, τοποθετήθηκε στο βάθρο της και οι ευχές μοιράστηκαν από τον κόσμο προδιαγράφοντας τα επόμενα ένδοξα χρόνια του PUMA SUEDE.

Αλεξάνδρα Κατσαίτη
Αλεξάνδρα Κατσαίτη

Γιορτινή διάθεση, επετειακά δώρα, και αναμνήσεις που θα κρατήσουν για 50 χρόνια… και ακόμη περισσότερο! Από ένα party που μας ταξιδεύει στο χρόνο!

Μυριέλλα Κουρεντή
Μυριέλλα Κουρεντή

Στην καμπάνια συμμετείχαν οι: 

 

Γιώργος Νανούρης & Κατερίνα Μισιχρόνη
Γιώργος Νανούρης & Κατερίνα Μισιχρόνη

Μαριτίνα Χαλβατζή, Βασιλική Ρούσσου, Υβόννη Ντόστα, Κατερίνα Μισιχρόνη, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Αντώνης Παπαντωνίου, Νεφέλη Κουρή, Σουζάνα Κεγγίτση, Αναστασία Περράκη, Δώρα Λιάπατα, Φίλιππος Παπασπύρου, Γιώργος Βαγιάτας, Έφη Δήμα, Εβελίνα Κάκου, Ηρώ Καλέμη, Tom Beffect, Αναστασία Τσιλιμπίου, Νικόλας Αγγελής, Ιφιγένεια Pearl, Διαμαντής STC , Αλεξάνδρα Δράκου, Γιώργος Νανούρης, Χριστίνα Κοντοβά, Ελίνα Κορδαλή, Ορέστης Καρύδας, Αννούσα Μελά, Δημήτρης Γρηγορίου, Γιώργος Παπακώστας, Νίνα Lass, Γιώργος Τσαπάρας, Γιάννης Μιχελόπουλος, Μυριέλλα Κουρεντή, Ζοζεφίν Βέντελ, Snik, Κάτια Δέδε, Αριστοτέλης Μπολοβίνος, Δανάη Ορφανάκη, Γιάννης Ποιμενίδης, Mike, Νικόλ Παναγιώτου, Σόλων Τσούνης, Εύη Δαέλη, Μάγδα Αναστασοπούλου, Αλέξανδρος Τηλιόπουλος, Νεφέλη Αξιώτη, Μαρία Βασιλικού, Δημήτρης Μοθωναίος, Σπύρος Σαββίνος.

Γιώργος Βαγιάτας
Γιώργος Βαγιάτας